Diego Ribas'ın yeni takımı belli oldu

Sporcope.com'un haberine göre; Fenerbahçe'den sezon sonu ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Brezilyalı futbolcu Diego Ribas Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor ile prensip anlaşmasına vardı. 31 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşmesi daha bulunuyordu.

BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDI

2014-2015 sezonunda Fenerbahçe'nin bonservissiz olarak kadrosuna kattığı Diego Ribas 2 sezon boyunca gösterdiği performansı ile beklentilerin altında kaldı. Sarı-lacivertli yönetim Brezilyalı futbolcuyu sezon sonunda 1 yıl sözleşmesi bulunmasına rağmen gözden çıkardı.

3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANACAK

Yıldız futbolcuya yurt dışından bir çok teklif var ancak Antalyaspor'un yaptığı teklif Diego'yu cezbetti. Akdeniz Ekibi ile Diego uzun süren görüşmelerin ardından prensip anlaşmasına vardı. Sezon bittiğinde 3 yıllık resmi sözleşme imzalanacak.

Diego Ribas 2 sezon boyunca Fenerbahçe formasıyla 73 maça çıkarak 8 gol 12 asistlik performans sergiledi. Brezilyalı futbolcu daha önce Porto, Werder Bremen, Juventus, Wolfsburg ve Atletico Madrid formaları giymişti.