Diyarbakır'da teröre karşı yürüyüş
İHA

Diyarbakır’da Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) öncülüğünde “Şehitlere Saygı ve Milli Birlik Yürüyüşü” düzenlendi.

Yürüyüşe AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Galip Ensarioğlu ve Ebubekir Bal, İl Başkanı Muhammed Dara Akar, Memur-Sen Şube Başkanı Yunus Memiş, sivil toplum kuruluşlarını temsilcileri ve ellerinde Türk bayrakları taşıyan çok sayıda vatandaş katıldı.

Diyarbakır'da teröre karşı yürüyüş

ÜLKEMİZ DİZE GETİRİLMEYECEK KADAR BÜYÜKTÜR

Yenişehir ilçesi Askerlik Şubesi Kavşağı Şehitler Anıtı önünden başlayan yürüyüşten önce grup adına açıklama yapan Memur-Sen Şube Başkanı Yunus Memiş, terör saldırılarını lanetlediklerini belirterek, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Ülkemiz insanlıktan nasiplenmemiş ve terör örgütleri tarafından dize getirilmeyecek kadar büyüktür. Milletimiz hainlerin oyununa gelmeyecek kadar feraset sahibidir.dedi.

Diyarbakır'da teröre karşı yürüyüş

TERÖRE KARŞI TEK YUMRUK

Grup, daha sonra ellerindeki bayrakların yanı sıra 2 dev Türk bayrağı açarak, Gevran Caddesi üzerine yürüyüşe geçti. Sık sık terör örgütü aleyhine sloganların atıldığı ve tekbirlerin getirildiği yürüyüşe araç sürücüleri de korna çalarak destek verdi.

Diyarbakır'da terör protestosu VİDEO

Diyarbakır'da teröre karşı yürüyüş

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)