DKY On Kağıthane görücüye çıktı

DKY On Kağıthane konut projesi basın lansmanıyla görücüye çıktı. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya'nın katılımıyla gerçekleştirilen basın toplantısı ile görücüye çıkan On Kağıthane projesi resmen satışa sunuldu.DKY On Kağıthane görücüye çıktı 2015 yatırımlarına aralıksız devam eden DKY İnşaat Kağıthane bölgesinde Beşler Sucuk fabrikasının üzerinde bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında inşaa edilecek DKY On kısa bir süre önce başladığı ön talep toplama sürecinde yoğun ilgi ile karşılandı. Başarılı ön talep süreci geçiren DKY On fiyatları ve ödeme bilgileriyle satışa sunuldu.

KAĞITHANE YAKIN GELECEĞİN NİŞANTAŞI'SI OLACAK

Şehrin kalbinde yer alan Kağıthane'nin, merkezi iş alanlarına yakınlığı ile çok özel bir lokasyonda olduğunu belirten Ali Dumankaya, bölgenin avantajlı ulaşım imkanı ile yakın geleceğin Nişantaşı'sı olacağını söyledi.

DKY İnşaat Genel Müdürü Tevfik Türel ise bölgenin ihtiyacına yönelik proje oluşturduklarını söyleyerek, DKY On Kağıthane projesi hakkında şu bilgileri verdi: “Pratik kullanımlı daireler tasarladık. Buçuklu balkon tasarımımız bu projemizde de devam edecek. Açılır kapanır balkonlarımız kapanıp ilave yaşam alanı olarak da kullanılabilecek. DKY On Kağıthane, 57 ila 86 metrekare arasında değişen 1+1,5 ve 2+1,5 tipinde 205 konut, ticari alan ve ofislerden oluşacak. Toplam inşaat alanı 38 bin metrekare olacak."

DKY On Kağıthane görücüye çıktı

İLK YAŞAM DENEYİM MERKEZİ

DKY On konseptini tanıtmak amacıyla Levent Büyükdere Caddesi üzerinde Türkiye'nin ilk “Yaşam Deneyim Merkezi'ni” kurduklarını ifade eden Ali Dumankaya, “Bu Deneyim Merkezi'nde kullanmayı planladığımız sanal gerçeklik projesi ile kişiler almak istedikleri dairenin tüm özelliklerini görebilecek, iç tasarımını yapabilecek, dış manzarasını görme imkanına sahip olacaklar. Kısa süre içerisinde bu merkezi de hayata geçirip sizlere daha detaylı bir tanıtım gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

DKY On Kağıthane görücüye çıktı

5 YILDA 10 PROJE

DKY On konseptinde 5 yılda 10 proje daha hayata geçireceklerini aktaran Ali Dumankaya projelerin toplam büyüklüğünün ise yaklaşık 2 milyar TL olacağını sözlerine ekledi.