Doğu Perinçek: Hükümet İşçi Partisi'nden korkuyor

CNN Türk ekranlarında yayınlanan 5N1K programının bugünkü konuğu İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'ti. Cüneyt Özdemir'in sorularını cevaplayan Doğu Peirnçek, ısrarla özellikle İşçi Partisi'nin hedef alındığını savundu.

Doğu Perinçek: Hükümet İşçi Partisi'nden korkuyor

"HÜKÜMET İŞÇİ PARTİSİ'NDEN KORKUYOR"

Perinçek hedef alındıklarını belirterek "70'lerden bu yana Türkiye çeşitli krizler, darbeler yaşıyor. 44 yıl var arkamızda. Bu 44 yılda her dönemde hedef alınmış İşçi Partisi'nden başka bir parti var mı? Burada bir tutarlılık var. Demekki İşçi Partisi öyle bir yerde duruyorki Amerika'nın başında olduğu sistem her krizde İşçi Partisi'ni hedef alıyor" dedi.

Özdemir'in İşçi Partisi'nin aldığı oy oranını hatırlatması üzerine konuşan Perinçek, kendi partisinin ikinci parti olduğunu ama bunun çeşitli nedenlerle oy oranına yansımadığını söylerek "Niye Tayyip Erdoğanlar en çok İşçi Partisi'nden korkuyor" dedi.

ÖZDEMİR'İN CEVABI SONRASI KONUŞAMADI

Özdemir, Perinçek'e cevaben "Ama korkmuyorlar. İnanın AK Partiyi de eleştirdiğim zamanlar oldu. Recep Tayyip Erdoğan'ın son yıllarda gündeminde gördüğüm kadarıyla İşçi Partisi yok" dedi. Bunun üzerine konuşan Perinçek, doğru düzgün bir cevap veremedi.