Doğu Perinçek tahliye edildi

Ergenekon Davası'nda tutuklu yargılanan Doğu Perinçek, Levent Ersöz, Oktay Yıldırım, Atilla Uğur, Muzaffer Tekin için tahliye kararı verildi. Veli Küçük'ün tahliye talebi ise reddedildi.

PERİNÇEK CEZAEVİNDEN ÇIKTI

Tahliye kararının ardından cezaevinden çıkan Ergenekon Davası sanığı Doğu Perinçek, "Hedef Atatürk devrimiydi, çağdaş yaşamdı. Bunun için de iki kurumu hedef aldılar; Türk ordusu ve İşçi Partisi" dedi.

Doğu Perinçek tahliye edildi

Doğu Perinçek'in cezaevi çıkışı konuşması - izle

"GÜLEN'İN DE ERDOĞAN'IN DA İKTİDARINI YIKACAĞIZ"

"Türkiye'yi böldürtmeyeceğiz, birleştireceğiz. Ergenekon Türk milletini hedef alan bir davasydı. Hedef Atatürk devrimiydi, çağdaş yaşamdı. Bunun için de iki kurumu hedef aldılar; Türk ordusu ve İşçi Partisi. Ergenekon'dan gazi olarak çıkıyoruz. Türkiye'yi bölenlerin iktidarını yıkacağız. Tayyip Erdoğan'ların, Abdullah Gül'lerin, Fethullah Gülen'lerin iktidarını yıkacağız.

Amaçlarına ulaşamayacaklar. Atatürk devrimini kesin sonuçlarına ulaştıracağız. Bağımsız, birleşik, çağdaş Türkiye'yi kuracağız. Bu Ergenekon'lar Balyoz'lar bizlerin şahsını hedef almadı Türkiye halkını hedef aldı."

APO'YA ÇİÇEK VEREN ADAM

Ulusalcı Aydınlık gazetesinin sahibi Doğu Perinçek, daha önce Abdullah Öcalan'a olan yakınlığıyla biliniyordu. Perinçek'in Öcalan'a çiçek verirken görüntüleri bulunuyor.

Doğu Perinçek tahliye edildi