Kocaeli'de döner bıçaklı kuyumcu soygunu
İHA

Kocaeli'de döner bıçaklı kuyumcu soygunu

Çalışanların alarma basması üzerine olay yerine gelen polis şahsı yakaladı.  Olay, Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde meydana geldi.

DÜKKANIN ÖNÜNE GELİP İNCELEMEYE BAŞLADI

Henüz kimliği öğrenilemeyen bir şahıs, saat 17.00 sularında Kandıra ilçe merkezinde bulunan bir kuyumcunun önüne gelerek dükkanı incelemeye başladı. Şüpheli hareketleri nedeniyle çalışanlar tarafından fark edilen şahıs, 17.30 sıralarında elindeki döner bıçağıyla içeriye girerek iş yeri sahibine ve çalışanlara dükkanı terk etmelerini söyledi. Dükkandan çıkmayı reddeden çalışanlar ise alarm düğmesine basarak polise haber verdi.

POLİS ETKİSİZ HALE GETİRDİ

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri iş yeri sahibini ve çalışanları güvenli bir şekilde dışarı çıkardı. Daha sonra döner bıçaklı saldırgan polis ekipleri tarafından teslim olması yönünde ikaz edildi. Yaklaşık 15 dakika süren ikna çabası sonuç vermeyince polis ekipleri kuyumcuya girerek zanlıyı etkisiz hale getirdi. Arbede sırasında bacağından yaralanan zanlı ambulans ile Kandıra M. Kazım Dinç Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)