Düğün konvoyunda pompalı tüfekle ateş eden maganda
DHA

Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Yolu Mobilyacılar Alt Geçidi'nde düğün konvoyundaki hafif ticari araçta bulunan ve elinde pompalı tüfek olan kişi, havaya art arda ateş etti. Bu anlar ise konvoydaki sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilip, sosyal medya üzerinden paylaşıldı.

Düğün konvoyunda pompalı tüfekle ateş eden maganda

5 EL ATEŞ ETTİ

Görüntülerde, aracın camından sarkan pompalı tüfeklinin, havaya 5 el ateş ettikten sonra alt geçide girerken, ateşlemeyi bırakıp, içeri girdiği görülüyor.

Düğün konvoyunda aracın camından havaya ateş etti VİDEO

MAGANDA YAKALANDI

Konya'da düğün konvoyundaki bir araçtan av tüfeğiyle ateş açan şüpheli yakalandı.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca düğün konvoyundaki bir araçtan av tüfeğiyle ateş açılmasıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sosyal medyada paylaşılan ve bazı basın ve yayın organlarında yayınlanan görüntüleri inceleyen Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ateş açılan aracın plakasını belirledi.

Ekipler önce aracı kullanan D.K'ye, ardından da av tüfeğini kullandığı tespit edilen E.F.D'ye (22) ulaştı.

Gözaltına alınan E.F.D, sağlık kontrolü için Konya Numune Hastanesine getirildi.

Düğün konvoyunda pompalı tüfekle ateş eden maganda

MAGANDA; YÜZ KIZARTICI BİR SUÇUMUZ YOK

E.F.D, burada gazetecilerin soruları üzerine "Yaptığımız doğru değil ama çok şükür yüz kızartıcı bir suçumuz yok. Sonuçta mermiler gerçek değil ve attığımız yerde insan yok. Gerçi insan olsa bile zaten ses fişeği, insanı yaralamaz ama yine de kimse atmasın." dedi.

Şüpheli ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliğine götürüldü.

Öte yandan aracı kullanan D.D'ye, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince "araç dışı yolcu bindirmek", "sürekli sol şerit ihlali", "saygısızca araç kullanmak", "tehlikeli şerit değiştirmek", "emniyet kemeri takmamak" ve "trafik işaretlerine uymamak" suçlarından 2 bin 628 lira para cezası yazıldığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)