Dündar'dan Merve Kavakçı'ya: Yalanlarını yalattıracağım

Dündar'dan Merve Kavakçı'ya: Yalanlarını yalattıracağım

ENSONHABER.com/DETAY HABER 18 Nisan 1999 seçimlerinde Fazilet'ten başörtülü olarak milletvekili seçilen Merve Kavakçı, yemin ettirilmeyişinin üzerinden geçen 13 yıl sonra Meclis Komisyonu'na 28 Şubat sürecinde yaşadıklarını anlattı.

"UĞUR DÜNDAR AKREPLERLE DAYIMIN OFİSİNİ BASTI"

Kavakçı, Uğur Dündar'a çok ağır suçlamalarda bulundu. Merve Kavakçı "Uğur Dündar, Akrep marka tüfeklerle dayımın Ankara'daki ofisini bastı. Ancak o sırada dayım ofiste değildi." dedi.

Merve Kavakçı, önceki gün Nagehan Alçı'nın Beyaz TV'de yayınlanan Med Cezir - Özel programına konuk oldu. Kavakçı, Dündar hakkındaki iddialarını orada da yineledi.

UĞUR DÜNDAR'DAN MERVE KAVAKÇI'YA SERT SÖZLER

Dündar'dan Merve Kavakçı'ya: Yalanlarını yalattıracağım

"YANIMDA AKREP DEĞİL KORUMA VARDI"

Uğur Dündar bugün Habertürk'te Pelin Çift'le Haber Hattı'da Kavakçı'nın iddialarına cevap verdi. Dündar, "Bir insan hayatının her anında din, iman Allah der de bu kadar gıybet yapabilir mi? Bu kadar iftira atabilir mi? Ben bu yalanın neresini düzelteyim. Dayısının şirketinin haberini yapmak için ofise gittik. Akrep'le ofisi basmadık. Benim yanımda bir muhabir ve devletin bana verdiği koruma memuru vardı. Sürekli tehditler geliyor. Devlet de bana bir koruma polisi veriyor. Mikrofonu uzattık muhasebeci konuştu. O haberde bir hakaret bir iftira bulsunlar özür dileyeceğim. Nerede makineli tüfekler nerede otomotik silahlar. Şükrediyorum insaflı davranmış dışarıda mitralyözler, füzeler bekliyordu gibi iftiralar da atabilirdi. O haberden sonra beni mahkemeye vermediler, tekzip yayınlatmadılar. Ben hemen suç duyurusunda bulunacağım." dedi.

"YALANLARINI YALATTIRACAĞIM"

"Kavakçı 13 yıllık kin ve nefretin hasadını yapıyor" diyen Uğur Dündar, "Merve Kavakçı çıksın 'Uğur Dündar programda yalan söyledi desin' özür dileyeceğim. Ama onlara bu yalanlarını yalattıracağım. Bu iftiralarını yalattıracağım" dedi.

"ÜZERLERİNE SİFON ÇEKİLECEK"

Gazetecilere de sert sözler söyleyen Uğur Dündar "Gazeteci Meslektaşlarımız gelip bize sormuyor bile. Aslını öğrenmek için aramıyorlar bile. Daha başlarken Uğur Dündar'ın baştan sona yalan haberi diyor. Utanın be rezil insanlar. Bunların üzerine sifon çekilecek. Benim ömrüm vefa etmezse, Benim çocuklarım çekecek o sifonu" dedi.