Milyoner Gigi Jordan 49 yaşında ve New York 'ta bir ilaç firmasında başkanlık yapıyor. Öldürdüğü tek oğlu Michael Jude ise 8 yaşında ve otistik bir çocuk.
PEK ÇOK ZENGİN İŞ ADAMI VAR
Gigi Jordan, 8 yaşındaki tek oğlu Michael Jude’u "satanist ainlerde tecavüze uğradığı" gerekçesiyle Manhattan’ın merkezindeki Peninsula Oteli’ne götürüp öldürdü.Oda servisi, otelin 16. katındaki kral dairelerinden birini kiralayan anne ve otistik oğlunu aynı yatakta baygın bulurken, çocuğun öldüğü belirlendi.
Polis, oğluna pijamalarını giydirip zehirledikten sonra aynı ilaçları alarak canına kıymak isteyen annenin 2 sayfalık intihar mektubunu bulunca olayın daha da dramatik bir boyutu ortaya çıktı. Jordan mektubunda “Oğlumla tecavüz edenlerle savaşmaya gücüm yetmedi. FBI ajanı Flint Waters bu türden suça karışan pek çok zengin işadamının isimlerini biliyor.
PARASINI BAĞIŞLADI
Bana bazı çok zengin işadamlarının bu işi sadece zevk için yaptığını söyledi. Sevgili oğlum Jude şimdi cennette mutlu ve ben de onu izleyeceğim” dedi.
İntihar mektubunda, servetinin kimler arasında paylaşılacağını da belirleyen Gigi Jordon, Sınırsız Doktorlar Derneği’ne 12 milyon dolar, Haiti’ye 8 milyon dolar bağışladı. Evleri ve 7.5 milyon dolarla da oğlu adına yardım derneği kurulmasını istedi. 8 yaşındaki çocuğa tecavüz edenin kim olduğu bilinmiyor. Çocuğunu öldüren annenin, zengin işadamlarıyla kimleri kasttettiği ise büyük bir soru işareti olarak kaldı. Bunun annenin iyileşmesi ile çözülmesi bekleniyor.
ÜCRETİ PEŞİN ÖDEDİ
Kurtarılan annenin durumunun iyi olduğu belirtildi. Annenin intihar etmeden önce kral dairesinin ücreti olan geceliği 2 bin 300 doları nakit ödediği ortaya çıktı. Çocuğun babasının 42 yaşındaki Emil Valention Tzekov olduğu belirtildi.
























Yorumlar
Tüm yorumlar »Gönder