Dünyaca ünlü sanatçılar otele yatırım yapıyor

w

İş, sanat ve spor dünyasından ünlü isimler, kazandıkları parayı farklı alanlarda değerlendirmeyi seviyor. Teknolojiden, gıda sektörüne birden fazla alanda yatırım yapan pek çok ünlü var.

2015'İN EN KÖTÜSÜ OLDU

Fortune sitesinde yer alan analizde, bu ünlüler ve otellerine yer verildi. Analize göre Robert DeNiro'nun sahiplerinden biri olduğu Manila'daki Tne Nobu adlı otel, 2015 yılında en kötü oteller arasında bile yer aldı.

Harry Potter serisinde canlandırdığı Ron Weasley karakteriyle bilinen Rupert Grint da yine otel yatırım olan ünlülerden. Grint'in hissedarı olduğu Rigsby's Guest adlı otel de kötü satışları nedeniyle kötü günler geçirdi ve oyuncunun oteli kapatma kararı aldığı iddia edildi.

Dünyaca ünlü sanatçılar otele yatırım yapıyor

İŞLERİ İYİYE GİDENLER DE VAR

İngiliz tenisçi Andy Murray'nin oteli Cromlix Hotel 2014 yılındaki açılısından bu yana oldukça iyi yorumlar alıyor. Hollywood'un efsanesi aktör ve yönetmenlerinden Robert Redford da Utah'ın en iyi oteli olarak adlandırılan Sundance Resort adlı otelin sahiplerinden.

Dünyaca ünlü sanatçılar otele yatırım yapıyor

LEONARDO DA OTEL YATIRIMI YAPACAK

Son dönemde Diriliş adlı filmle Oscar almasına kesin gözüyle bakılan Hollywood'un ünlü aktörü Leonardo Dicaprio da otel yapmaya hazırlanıyor. Dicaprio, Belize'de 1,75 milyon dolara bir ada almasıyla gazete manşetlerini süslemişti.

Dünyaca ünlü sanatçılar otele yatırım yapıyor

2018'DE AÇMAYI PLANLIYOR

Leo'nun bu adada 2018 yılında bir otel açmayı planladığı konuşuluyor. Otel sahibi olan ünlüler sadece bu isimlerle de sınırlı değil.