Dünyada cuma manşetleri
ensonhaber.com

ABD- THE NEW YORK TIMES

The New York Times'ın manşetinin hemen sol tarafında yer alan haberinde ABD'nin güney sınırında 3 bine yakın çocuğun ailesinden ayrıldığı belirtildi. Hatta ABD sınırlarına yasa dışı giren bu çocukların cezalandırıldığı da ifade edildi.

Dünyada cuma manşetleri

İSPANYA- EL PAİS

İspanya'nın önde gelen gazetelerinden El Pais, İngiltere'de yaşananları ele aldı. Geçtiğimiz gün Theresa May için yapılan 'güvenoyu'ndan sonra açıklama yapan İşçi Partisi lideri Corbyn'in açıklamalarına yer verildi. İngiltere Başbakanı Theresa May ile İşçi Partisi lideri Corbyn'nin Brexit konusunda kırmızı çizgileri olduğunu ve anlaşamadıkları belirtildi.

Dünyada cuma manşetleri

İNGİLTERE- THE TIMES

İngiltere'deki The Times gazetesi de diğer gazeteler gibi İngiltere'de yaşanan Brexit krizine yer verdi manşetlerinde... Almanya'nın İngiltere'ye 'Bizimle kal!' sinyali verdiği de aktarıldı.

Dünyada cuma manşetleri

ABD- THE WALL STREET JOURNAL

Meksika'ya yapılacak duvarın onaylanmamasıyla Federal Hükümetin kapanması ABD'de krize neden oldu. Kararını kabul ettiremeyen ABD Başkanı Trump, kızgın ve öfke saçıyor. Trump bu kez de Temsilciler Meclisi Başkanı Demokrat Nancy Pelosi'nin Belçika, Mısır ve Afganistan'ı kapsayan gezisini ertelettiğini duyurdu. Gazetenin manşetinde ise Trump ve Pelosi'nin sözlü tartışmasına yer verildi.

Dünyada cuma manşetleri