Dünyanın en doğal havalimanı
Özel Haber

Donegal Havalimanı, 1986'da açıldığında, asfalt pisti ve çim şeridi dışında hiçbir şey yoktu. 1990'larda pist genişletildi ve terminal geliştirildi. Donagel’in bir uçak pisti olduğunu zor anlamak zor; şu manzaraya bakanın aklına bir şemsiye ve deniz havlusu geliyor.

Dünyanın en doğal havalimanı

OKYANUS MANZARALARI AYAĞINIZIN ALTINDA

Donegal'e iniş, berrak suları ve geniş kum tepeleriyle Mavi Bayraklı Plaj olarak tanınan Carrickfinn Plajı dahil olmak üzere, okyanus manzaraları ile hemen ayağınızın altında. İniş yapacağınız yere iyi bakın, sanki biri sizi tutup dünyanın en güzel tatil beldesine bırakmış gibi hissedeceksiniz.

Dünyanın en doğal havalimanı

"DÜNYANIN EN DOĞAL HAVALİMANI"

İrlanda başlı başlığa bir doğa ülkesi. Özellikle Donegal, İrlanda'nın en güzel manzaralarından bazılarına ev sahipliği yapıyor. Öyle ki özel jet rezervasyon hizmeti PrivateFly tarafından yürütülen bir ankette, Donegal dünyanın en doğal havalimanı olarak seçildi.

Dünyanın en doğal havalimanı

TESİSLER

Havalimanındaki tesisler arasında Café Bar Carraigfhinne & Shop, Turist Bilgilendirme bölümü, ATM, Eircom kablosuz geniş bant, Enterprise Araç Kiralama, taksi hizmetleri, hangar ve ofis alanı kiralama yer alıyor.

Dünyanın en doğal havalimanı

ULAŞIM VE ÇEVRE OTELLERİ

Donegal Havalimanı, eğlence ve iş amaçlı seyahat edenler için Kuzey-Batı'ya açılıyor. Havaalanı, batı kıyısındaki Rosses / Gweedore bölgesinde, Dublin'den sadece 40 dakikalık bir uçuş süresiyle hizmet vermekte. Öyle her yerden istediğiniz gibi Donegal'e uçamıyorsunuz.

Dünyanın en doğal havalimanı

GÜNDE İKİ KEZ HİZMET VERİYOR

Şu anda, tarifeli uçuşlar bir yıl boyunca Dublin ve İskoçya'ya hizmet veriyor. Dublin servisi, hükümetin kamu hizmeti yükümlülüğü planı kapsamında Dublin'e günlük olarak ve günde iki kez çalışır.

Donegal / Dublin rotasındaki büyüme, özellikle iş ve ticari banliyöler için uygun olan uçuş sürelerine (Donegal ve Dublin ve akşam iadelerinin sabah erken saatlerinde) bağlı.

Dünyanın en doğal havalimanı

Havalimanı, Letterkenny'den Donegal kasabasına arabayla bir saat uzaklıkta. Zaten havalimanından merkezi yerlere götürüp getiren shuttleları var. Onun dışında gidip konaklayabileceğiniz çevre otellerini paylaşıyorum.

Dünyanın en doğal havalimanı