Duvarları eğlenceli hale getirin

duvar

Duvarlar çocuğunuzun odasını renklendirmek ve eğlenceli hale getirmek için harika bir tual. Birtakım değişikliklerle çocuğunuzun odasına duyduğu aidiyet duygusunu geliştirebilir ve daha fazla eğlenmesini sağlayabilirsiniz. İşte sizin için hazırladığımız renkli önerilerimiz.

EV KONFORUNDA EĞLENCE

Tüm çocuklar parkta oynayıp salıncağa binmeye bayılırlar. Çocuğunuzun ev konforunda eğlenmesini sağlamak isterseniz evinize dekoratif olarak da çok sevimli görünen salıncaklardan alabilirsiniz. Tavana monte edeceğiniz salıncağı zemine yakın bir yükseklikte konumlandırarak düşmelerde oluşabilecek yaralanmaların önüne geçebilirsiniz.

Duvarları eğlenceli hale getirin

SÜPER KAHRAMANLAR

Çerçeve ve tablolar çocuğunuzun odasını renklendirmenize yardımcı olabilir. Asacağınız görsellerde çocuğunuzun sevdiği süper kahramanların ya da dinlemekten keyif aldığı hikaye karakterlerinin yer alması kendilerini iyi hissetmesini sağlayacaktır.

Duvarları eğlenceli hale getirin

YARATICI RESİM ALANI

Resim, çocuğunuzun yaratıcılığını geliştiren en iyi sanatsal uğraşlardan biri. Oda duvarlarından birini siyah bir tahtayla kapatarak onlar için eğlenceli bir alan yaratabilirsiniz. Renkli tebeşirlerle çocuğunuzu resim yapmaya teşvik edebilir, birlikte çizimler yaparak eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Duvarları eğlenceli hale getirin

SALLANAN YATAK

Çocuğunuz yatağında uyumayı sevmiyorsa onlar için eğlenceli bir yatak seçebilirsiniz. Tavana zincirlerle monte edilen bir yatak, çocuğunuzda salıncak algısı yaratacağı için ilgisini çekmeyi başarabilir.

Duvarları eğlenceli hale getirin