Düzyatan: ABD'ye çocuğumuzu doğurmaya gitmedik
ensonhaber.com

Engin Altan Düzyatan, Hürriyet'ten Hakan Gence'nin sorularını yanıtladı.

Hakan Gence'nin "Kızınız Alara, Amerika’da doğdu.  'Yerli ve milli bir oyuncunun çocuğu nasıl Amerika’da doğar?' diye eleştiriler yapıldı." sorusuna Düzyatan, "Amerika’ya çocuk orada doğsun diye gitmedim." dedi.

"PLANLI OLSAYDI İLK ÇOCUĞUMUZU DA ORADA DÜNYAYA GETİRİRDİK"

Açıklamasının devamında Düzyatan, "Neslişah’ın Türkiye’de doğum yapacağı hastane, doktor belliydi. Dizi sezon tatiline erken girdi. Neslişah beşinci ayındaydı. Ben Los Angeles’ı çok severim. Uzun zamandır arabayla yapmak istediğimiz bir yolculuk vardı. Amerika’ya gittik. O sırada dizi setinde yangın çıktı. Çekimlere geç başlanacaktı. Neslişah kendini orada çok iyi hissetti ve doğum da orada gerçekleşti. Eğer bu planlı olsaydı, ilk çocuğumuzu da orada dünyaya getirirdik." ifadelerini kullandı.

Düzyatan: ABD'ye çocuğumuzu doğurmaya gitmedik

"NE YAPARSAM YAPAYIM ELEŞTİRİLİYORUM"

Yapılan eleştirilere üzüldüğünü belirten Engin Altan Düzyatan, "Çocuğumu orada doğurmak için gitmedim ama gitseydim dahi bu yanlış olmazdı. Bu eleştirileri, hele bir de aydın insanlar yaptığında üzülüyorum. Çok alıştım bu işlere ben, ne yaparsam yapayım bir şekilde eleştirilir oldum." açıklamasında bulundu.

Düzyatan ayrıca, kızı Alara için vatandaşlık başvurusunda bulunmadıklarını belirtti.

Günün magazin gelişmeleri VİDEO