Ekrem İmamoğlu Fatih Portakal'ın konuğu
ensonhaber.com

İBB seçimlerinin YSK tarafından iptal edilmesinin ardından gözler, AK Parti ile CHP adaylarına çevrildi.

CHP adayı Ekrem İmamoğlu, YSK’nın  iptal ettiği İstanbul seçimlerini ve önümüzdeki süreç değerlendirmeleri Fox TV canlı yayınında paylaştı.

ESKİ EV ARKADAŞLARI

CHP'li Ekrem İmamoğlu ile Fatih Portakal, İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü mezunu. Aynı bölümde okuyan ikili, o dönemde bir süre aynı evi paylaştı.

Ekrem İmamoğlu Fatih Portakal'ın konuğu

"YSK ÜYELERİNİ ALLAH'A HAVALE EDİYORUM"

Fatih Portakal'ın programında YSK üyelerinin almış olduğu kararı eleştiren Ekrem İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Bu mübarek Ramazan ayında 7 YSK üyesini Allah’a havale ediyorum. Sandık kurulunda neymiş kamu görevlileri yerine banka memurlarını görevlendirmişler. 24 Haziran’da görev alan banka memuru insanlar beni bulsunlar ben onlarla buluşacağım. Üzülüyorum ya! O vatandaşı siz davet etmişsiniz. 212 sandıkta sandık kurulu üyeleriyle ilgili karar veriyorsunuz. Tam kanunsuzluk kararı da veremiyorsunuz niye ilçeler de gider. Hadi hodri meydan. Bütün ilçeleri de iptal edin. Meclis’i de iptal edin."

"YSK EMEK HIRSIZLIĞI YAPTI"

"Ben bu yola çıkarken eşimden, çocuklarımdan, annemden, babamdan helalik aldım çıktım. Öyle bir mücadele ki milyonlar var içinde. Bana oy versin vermesin. Bütün bu emekleri çalan, hırsızlığını yapan YSK’dır. AA’nın rezilliğini biz ispat ettik. Bukadar 16 milyon insanın emeği var oyu var. Bütün bu emekleri çalan, hırsızlığını yapan YSK üyelerine net olarak söyüyorum. YSK üyeleri emeğimi çaldı, 16 milyonun emeğini çaldı."