The Address Residence İstanbul'da

otel

Emaar'ın zincir otel markası The Adress, Türkiye'ye geldi. Emaar Square projesi kapsamında yer alan ve 46 kattan oluşan Emaar The Address Residence'ın ilk 11 katında 183 odasıyla The Address Hotel yer alacak. 12 ve 29'uncu katlar arasında bulunan 197 mobilyalı daireler ise ev sahiplerinin isteğine göre kiralama sistemine dahil edilerek gelir elde edilecek.

HERKES PAY ALACAK

Odaların gecelik fiyatının 400 ila 500 dolardan başlayacağını söyleyen Emaar'ın Türkiye CEO'su Ozan Balaban, "Havuz sistemiyle hangi oda kiralanırsa kiralansın, tüm oda sahipleri bundan pay alacak. Böylece herkes kazanacak" dedi. The Adress Hotel zincirinden oda sahibi olanların ülkeler arasında da konaklamasının planlandığının altını çizen Balaban, odaların metrekare fiyatlarının 5 bin 385 dolardan başladığını söyledi.

The Address Residence İstanbul'da

FAİZ BU ÜLKENİN EN BÜYÜK DÜŞMANI

Türkiye'de yaşanan en büyük sıkıntının yüksek faiz olduğunun altını çizen Ozan Balaban, "Faiz bu ülkenin en büyük düşmanı. Afrika ülkelerinde uygulanan faiz oranlarıyla konut kredisi olmaz. Bir ev fiyatı kadar faiz ödeniyor" diye konuştu.