Emine Erdoğan Kırşehir'de huzurevini ziyaret etti

emine erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Kırşehir'de şehit ailesi ile huzurevini ziyaret etti.

ŞEHİT POLİSİN AİLESİYLE GÖRÜŞTÜ

Erdoğan, kendisine eşlik eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Vali Necati Şentürk'ün eşi Sevim Şentürk ile şehit polis memuru Gökhan Emre Örül'ün Ahi Evran Mahallesi'ndeki evine ziyaret gerçekleştirdi. Baba Selçuk Örül tarafından karşılanan Erdoğan ve İslam, aile ile yaklaşık 30 dakika basına kapalı olarak görüştü.

Emine Erdoğan Kırşehir'de huzurevini ziyaret etti

HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİ

Erdoğan ve İslam, daha sonra Bağbaşı Mahallesi'nde 80 kişinin kaldığı Kırşehir Huzurevi'ni ziyaret etti. Kırşehir Sevgi Evleri'nde kalan çocukların yer aldığı halk oyunları ekibi tarafından karşılanan Erdoğan, burada kalan yaşlıların elini öptü ve sohbet etti.

Emine Erdoğan Kırşehir'de huzurevini ziyaret etti

"ANNENİZİ BABANIZI YALNIZ BIRAKMAYIN"

Sohbet sırasında, huzurevi sakinlerinin çocukları tarafından sık ziyaret edilmediğini öğrenen Erdoğan, yaptığı açıklamada, "Altın kafese de koysak evlat sevgisinin yerini hiçbir şey tutmaz. Bütün evlatlara buradan sesleniyorum annenizi, babanızı yalnız bırakmayın" dedi.

"ONLARI MUTLU EDİN"

Erdoğan, "Biz onlara gerektiğinden fazlasını yapmaya çalışıyoruz ama sizin yerinizi tutamayız" ifadelerini kullanarak, "Gelin bari ellerini öpün, helallik alın, onları mutlu edin lütfen. Hepinizi annelerinizin yanına gelmeye davet ediyorum" diye konuştu.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Başkara ile Atak'dan faaliyetlerle ilgili bilgi alan Erdoğan ve İslam, personelle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra buradan ayrıldı.

Emine Erdoğan Kırşehir'de huzurevini ziyaret etti