Emir Sarıgül kimdir

Emir Sarıgül

Emir Sarıgül, 1981 yılında İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Nişantaşı Fevziye Mektepleri Vakfı, Nişantaşı Özel Işık Lisesi’nde bitirdi.  Ardından İstanbul Yeditepe Üniversitesi İşletme Bölümü’nü tamamladı. Tahsili için Londra’ya giderek “American Intercontinental University”de master eğitimi yaptı. İnşaat sektöründe tanınan Sarıgül, Mustafa Sarıgül’ün ilk evliliğinden oğludur.

ÇALIŞMA HAYATI

2007 yılında Maritza İnşaat'ı iki ortakla kurdu. Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini yürütmekte olan Sarıgül, iki dönem de Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeliği yaptı.

Emir Sarıgül, 2019 yılında eşi Fatoş Altınbaş'tan boşandı. Ancak Sibel Can'la gizli saklı 4 yıl aşk yaşadığı da hep dedikodular arasındaydı.

Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile sunucu Buket Aydın'ın aşk pozu magazin basınında bomba etkisi yaratttı. 2020 mayıs ayında modacı Barbaros Şansal ikilinin gizli aşk yaşadığını söylemiş ve fakat iki taraf da anında bu iddiaları yalanlamıştı.

Basına sızan bir fotoğraf ise aşkı ortaya koydu. Buket Aydın ise ani bir kararlar önce Kanal D ekranlarından ardından da 7 yıllık eşi Erce Baykal'dan ayrılmıştı. 
Daha önce aşklarını yalanlayan çiftin Bodrum'da tatilde çekilmiş pozları ile aşkları belgelenmiş oldu.

Emir Sarıgül kimdir