Emirgan ihalesinin ikinci oturumu yapıldı
DHA

emirgan

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) AŞ, "İstanbul Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi İhalesi"nin 2. oturumu tamamlandı. En yüksek teklifi 1 milyar 876 milyon 392 bin TL ile Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat-Tahincioğlu Yapı İnşaat-Nida İnşaat İş Ortaklığı verdi.

Emlak Konut'un Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamasında, söz konusu ihalenin ikinci oturumunun yapıldığı belirtilerek, ihalede en yüksek teklifi, 1 milyar 876 milyon 392 bin TL ile Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat-Tahincioğlu Yapı İnşaat-Nida İnşaat İş Ortaklığı'nın verdiği ifade edildi.

ARSA İÇİN DE EN YÜKSEK TEKLİF NİDA - TAHİNCİOĞLU'NDAN

Söz konusu ortaklık ayrıca 3 milyar 672 milyon TL ile arsa satışı karşılığı satış toplam geliri için de en yüksek teklifte bulundu. İhalede en yüksek ikinci teklif ise 1 milyar 385 milyon 606 bin 250 TL ile Urbacon Trading Contracting (UCC) - Akayteks Tekstil İş Ortaklığı tarafından verildi.

Açıklamada, tekliflerin değerlendirme aşamasında bulunduğu belirtilerek, ihaleye esas taşınmazların tespit edilen asgari bedelinin 1 milyar 62 milyon 270 bin TL tutarında olduğu ifade edildi.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)