Emlak Fuarı’nda İstanbul maketi ilgi çekecek

w

CNR Emlak Fuarı'nda 'İstanbul'un ruhunu ziyaretçilerle paylaşmak amacıyla sergilenecek İTO'nun ‘Yaşayan İstanbul Maketi' İstanbullulara ve dünyanın dört bir yanından gelecek ziyaretçilerle buluşacak.

FUAR YARIN BAŞLIYOR

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin yer alacağı ‘CNR Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı yarın açılıyor.

Türkiye ve yakın coğrafyanın konut, iş yeri, alışveriş merkezi yatırımcıları ile katılımcı firmaları bir araya getirecek fuarda 200'ün üzerinde proje CNR EXPO Yeşilköy'de sergilenecek.

MAKETE İLGİNİN BÜYÜK OLMASI BEKLENİYOR

CNR Emlak Fuarı'na İTO'nun ‘Yaşayan İstanbul Maketi' damga vuracak. İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) ‘Yaşayan İstanbul Maketi' de CNR Emlak Fuarı'nda ilk kez İstanbullularla ve dünyanın dört bir yanından gelecek ziyaretçilerle buluşturulacak.

İstanbul'un 24 saatini yansıtan makete ilginin büyük olması bekleniyor. 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında düzenlenecek CNR Emlak 2015 Fuarı'na, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük yatırımcı ve alıcı gruplar ağırlayacak.