Emlak Konut 366 dükkanı satışa çıkarıyor

başakşehir

Emlak Konut Başakşehir Evleri, Bahçekent Emlak Konutları, Stüdyo 24, Anromeda Gold, Burgazkent Çarşı ve Park Yaşam Mavişehir projelerindeki ticari üniteler 25 Ekim 2015'te açık artırma usulüyle satışa çıkıyor.

PROJELER VE SATIŞ DETAYLARI

Emlak Konut Başakşehir Evleri projesindeki ticari üniteler için; peşin satışlarda yüzde 5 indirim yapılacak. Vadeli satışlarda yüzde 25'i peşin ödendiği takdirde 24 aya kadar vade, yüzde 30'u peşin ödendiğinde 36 aya kadar vade, yüzde 40'ı peşin ödendiğinde ise 48 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Vadelendirme Türketici Fiyat Endeksine oranı üzerinden hesaplanacak.

Bahçekent Emlak Konutları projesindeki ticari üniteler için; peşin ödeme yaptığınız takdirde yüzde 10 indirim uygulanacak. Vadeli satışlarda; yüzde 25'lik kısım peşin ödendiğinde 60 aya kadar vade imkanı mevcut.

Stüdyo 24, Andromeda Gold, Burgazkent Çarşı ve Park Yaşam Mavişehir projelerindeki ticari üniteler için;  peşin satışlarda indirim uygulanmayacak. Vadeli satışlarda; yüzde 25'i peşin ödendiği takdirde kalan tutar için 84 aya kadar vade imkanı sunuluyor.