Emlak Konut GYO Kayabaşı 2. Etap ihalesi yapıldı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın "İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap Konut, Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları ile Ataşehir İlçesinde; Okul, Spor Salonu ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası Yapım ve Tadilat İşleri" ihalesinin 1. oturumu yapıldı.

Emlak Konut GYO Kayabaşı 2. Etap ihalesi yapıldı

28 FİRMA TEKLİF VERDİ

Emlak Konut GYO Kayabaşı 2.etabı ve Ataşehir Barbaros okul, spor salonu ve ilçe emniyet müdürlüğü ek hizmet binası ihalesine toplam 28 firma teklif verdi. İhaleye teklif veren firmalar Gökyol, Mek Tek Yapı, Durmaz İnşaat, Siyah Kalem, Kur İnşaat, Yılmaz İnşaat, Leda Yapı, Başyapı, İntaya, Ahes, Altındağ İnşaat, Egemen İnşaat, Mehmet İnşaat, May İnşaat, Oraka İnşaat, Kalyon İnşaat, Ali Acar İnşaat, Güryapı, Mehmet Ali Ünal İnşaat, Makro İnşaat, Çakır İnşaat, DBH Global İnşaat, Özülke, Kumuşoğlu, Can inşaat, Centyapı, Seç Yapı ve Pekintaş olarak açıklandı.

PROJEDE 271 KONUT YER ALIYOR

Başakşehir Kayabaşı 458 ada, 20 parselde konumlanan Kayabaşı Emlak Konutları 2.etap projesi 24 bin 272,40 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede toplam 271 konut yer alıyor.