Emlak Konut Üsküdar Hava Lojmanları ihalesi yapıldı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamında Hava Subayları Lojmanları'nı satışa çıkardı. Arsa ihalesinin ilk oturumu dün gerçekleşti. Yoğun katılımın sağlandığı ihale Emlak Konut'un salonları yeterli gelmediği için Brandium Slience Otel'de gerçekleştirildi.

Emlak Konut Üsküdar Hava Lojmanları ihalesi yapıldı

EN YÜKSEK TEKLİF BAHAŞ İNŞAAT'TAN

Emlak Konut GYO İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin birinci oturumuna en yüksek teklif Bahaş İnşaat'tan geldi. Bahaş İnşaat Emlak Konut'a 147 milyon TL, proje bedeli olarak ise 350 milyon TL teklif sundu.

45 FİRMADAN TEKLİF

Söz konusu ihaleye 45 firmadan teklif geldi. 17 bin 237 metrekare alana sahip olan Emlak Konut Üsküdar Barbaros arsası 1137 ada 26 no'lu parsel ve 1138 ada 27 no'lu parsel olmak üzere 2 parsel üzerinde yer alıyor. Emsal değeri 1 olan arsanın imar durumu ise konut alanı. İkinci oturum tarihinin henüz açıklanmadığı Emlak Konut Üsküdar Barbaros arsası Validebağ Korusu'nun hemen yanında bulunuyor. Arsada bulunan Hava Subayları Lojmanları yerine yapılacak projede 4 katlı bloklardan oluşan butik proje inşa edilecek.