Emlak Konut'un dev kampanyası bugün başlıyor

emlakkonut

Emlak Konut GYO projelerinden daire sahibi olmak isteyenler için 2 dev kampanya başlattı. Emlak Konut GYO'nun, 15 Temmuz darbe girişiminin ekonomiyi ve inşaat sektörünü etkilememesi için düzenlediği 30 projede 15 bin konut ve ticari üniteyi kapsayan kampanya bugün itibariyle başladı. 31 Ağustos’a kadar devam edecek olan tarihi kampanyanın detayları ise şöyle:

120 AYA UZAYAN VADE

Kolay ödeme alternatifleriyle dikkat çeken kampanyaya göre, bağımsız bölüm bedelinin yüzde 20'si peşin ödenecek, yüzde 10'luk kısım ara ödeme olarak tahsil edilecek. Kalan yüzde 70'lik ödemenin ise; TÜFE'ye göre ya da aylık yüzde 0.70 vade farkı ile 120 aya kadar taksitlendirilmesi mümkün olacak. 1 Ağustos-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak kampanyanın diğer bir seçeneğinde ise; bağımsız bölüm bedelinin en düşük yüzde 30 peşin, kalan yüzde 70'lik kısmının 120 aya kadar TÜFE’li veya aylık yüzde 0.70 vade farkı ile taksitlendirilmesi söz konusu olabilecek.

KAMPANYA KAPSAMINDAKİ 30 PROJE

Adım İstanbul, Ağaoğlu Maslak 1453, Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupark, Bahçekent Emlak Konutları dükkanlar, Bahçekent Emlak Konutları Ofisler, Bahçekent Flora, Başakşehir Emlak Konutları dükkanlar, Başakşehir Merkez Çarşı (MAKRO), Bulvar İstanbul, Emlak Konut Körfezkent dükkanlar, Esenler Emlak Konutları, Evora Denizli, Evora Tuzla 1. Bölge, Evvel İstanbul, Göl Panoroma Evleri, İstmarina, Karat 34, Koordinat Çayyolu, Metropol İstanbul, Nevşehir Emlak Konutları, Nidakule Ataşehir dükkanlar, Nidakule Kayaşehir, Park Mavera 1, Sofa Loca, Tema Şehir Konya, Tual Adalar, Tual Bahçekent, Park Mavera 2.