Emlak Konut'un Yenimahalle ihalesine teklifler verildi

w

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 'İstanbul Bakırköy Yenimahalle Arsa Sarışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi'nin ikinci oturumu bugün yapıldı. İhalenin ikinci oturumuna ise 3 firma teklif verdi.

TEKLİFLER SUNULDU

Emlak Konut GYO'nun Bakırköy Yenimahalle arsa ihalesine en yüksek teklifi Baş Yapı gerçekleştirdi. Baş Yapı arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak 62 milyon lira, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak ise 200 milyon liralık teklif sundu.

İhaleye en yüksek ikinci teklifi Siyahkalem Mühendislik İnşaat yaptı. Siyahkalem ise arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak 60 milyon 100 bin 236 lira, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak ise 196 milyon 406 bin liralık teklif verdi.

Gül İnşaat ihalede en yüksek teklif veren üçüncü firma oldu. Arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak 53 milyon 856 TL teklif veren Gül İnşaat, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak ise 176 milyon lira teklif sundu.

BEYAZ İNŞAAT İHALEDEN ÇEKİLDİ

Birinci oturumunun 25 Şubat 2016 Perşembe günü gerçekleştirildiği Bakırköy Yenimahalle arsa ihalesine 11 firma teklif sunmuştu. En yüksek teklif 33 milyon 880 bin TL olarak Beyaz İnşaat'tan gelmişti. Beyaz İnşaat ihalenin ikinci oturumunda 2. sözlü teklif bölümünde ihaleden çekildi.