Engelli kişi evinin önünde bıçaklandı
DHA

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, iddiaya göre, dışarıda bulunan yakınları eve döndüklerinde Muktedir Çapur'u, dairenin giriş kapısının önünde kanlar içerisinde buldu. Yakınların haber vermesi üzerine 112 Acil ve polis ekipleri geldi. 112 Acil ekibi, Muktedir Çapur'un öldüğünü belirledi. Bedensel engelli Muktedir Çapur'un tekerlekli sandalyesinin apartmanın önünde olduğu, dairenin önünde bıçaklanarak öldürüldüğü belirtilirken, boğazında da bıçak darbelerinin olduğu öğrenildi.

Engelli kişi evinin önünde bıçaklandı

Engelli kişi evinin önünde bıçaklandı VİDEO

SOKAKLARDA KURUYEMİŞ SATARAK GEÇİMİNİ SAĞLIYORDU

Polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Muktedir Çapur'un cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Sokaklarda kuruyemiş satan Muktedir Çapur'un öldürülmesiyle ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

ZANLI YAKALANDI

Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Karamürsel Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayı gerçekleştirdiği iddia edilen 2 kişinin yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan takip sonrasında Çapur’u öldürdüğü iddia edilen Gürsel K. (25) adlı şahıs başarılı bir operasyonla yakalandı. Emniyete götürülen şahsın cinayeti itiraf ettiği öğrenildi. Cinayeti işleyen Gürsel K.(25) adlı şahsın yanında bulunan kişiyi yakalamak için ise çalışmalar devam ediyor.Engelli kişi evinin önünde bıçaklandı

Engelli kişi evinin önünde bıçaklandı

Engelli kişi evinin önünde bıçaklandı


Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)