Engin Hepileri temiz yüzlü serseri olmak istiyor

Engin Hepileri temiz yüzlü serseri olmak istiyor

Son dönemin gözde oyuncularından Engin Hepileri online erkek moda dergisi Adam in Town'a çok özel bir röportaj verdi.

İşte Hepileri'nin samimi açıklamaları:

"İÇİMDEKİ ZİRZOP ÇOCUK"

Güvenli olduğum noktalarda, yani ailemin, sevdiğim arkadaşlarımın yanındayken enerjimi daha rahat dışarı çıkarıyorum, sakin biriyimdir. Set ortamına alışmam için biraz süreye ihtiyacım vardır. Adım atarken temkinli, ağırbaşlı tarafım da var. Rahat olduğum yerlerden biri kamera önü olunca, bu ekrana da yansıyor sanırım. Dolayısıyla içimdeki zirzop çocuk bir anda çıkıveriyor. Ama bunun bendeki karşılığı hep öyle değil. Hayat hep eğlenceli değil, bu yüzden genelde sakin, huzurluyumdur.

Kazım Koyuncu'nun hayatını anlatan filmin çekimlerine başladık çok heyecanlı. 1996'da olaylı geçen Trabzonspor-Fenerbahçe maçı vardır, Kazım'da o maça gidip, çıkan olaylardan çok etkilenmiş. Çekime o sahnelerle başladık. Trabzon sahneleri çekiliyor şu an. Sonra Avrupa dönemini kaydedip, üniversite dönemini çekmek için İstanbul'a döneceğiz. Aslında bir otobiyografi değil ama onun hayatının döneminde geçen dört ayrı hikâye var.

Giyimime İntikam dizisinden önce de önem verirdim ama çok şık şeyler giymeyi pek düşünmezdim. Ama tabii İntikam'da Hafize Çeliktürk'le çalışmaya başlayınca daha büyük bir keyifle giyinir oldum.

"SAKİN BİR YAZ TATİLİ HAYALİM VAR"

Tiyatro sezonunu bitirir bitirmez tatil için her sene yapmayı sevdiğim Londra seyahatim olacak. Yeni oyunlar görmek ve sevdiğim oyuncularla buluşmak beni dinlendirir. Ardından da sakin bir yaz tatili hayalim var.

TEMİZ YÜZLÜ SERSERİ

Sahneye koyacağım oyunun beni ifade ediyor olması önemli. Kenter Tiyatrosu'ndaki 15 senelik eğitimin ardından bir tiyatro kurdum. Katil Joe'yu oynuyoruz şu an. Oyun tamamen bir sistem eleştirisi. Televizyonu, kapitalizmin getirdiği bu baskının insan üzerindeki etkisini öne çıkartan bir oyun. Benim de bu konuyla ilgili bir derdim var. Bir sezonda 100 gece çıkıp o oyunu oynayacaksam, her çıktığım gece söylediğim şeylerin taze olması, söylenmeye değer olması gerekiyor. Ben sanatın çok evrensel olduğunu düşünüyorum.

Yeni dizi için temiz yüzlü ama sokak serserisi durumu fena olmazdı belki. İntikam'da da denediğimiz gibi dövüş sahneleri olan, aksiyonu bol ama başka bir dünyası da olan bir dizi geçiyor içimden. İki hayatı olan bir adamın hikâyesini isterim. Görünürde temiz yüzlü bir üniversite öğrencisi ama aslında annesini kaybettiği için geceleri bambaşka bir hale bürünen bir karakter, fena olmazdı.

Engin Hepileri temiz yüzlü serseri olmak istiyor