Engincan moda dünyasını da ikiye böldü

Engincan moda dünyasını da ikiye böldü

Sibel Can'ın Miami'de öğrenim gören büyük oğlu Engincan Ural, sıradışı giyim stiliyle moda eleştirmenlerinin bir numaralı maddesi haline geldi.

Engincan moda dünyasını da ikiye böldü

MODA DÜNYASINI İKİYE BÖLDÜ

Genellikle seçimlerini dar pantolon ve taytlardan yana kullanarak kimsenin giymeye cesaret edemeyeceği kombinler yapan Ural, moda dünyasını da ikiye böldü. Avrupa şehirleri erkeklerde tayt modasını ön plana çıkarırken hatta dünyaca ünlü tasarımcılar defilelerinde bu parçaları sokak modasına taşırken, burada durumlar oldukça farklı bir boyut kazandı.

Engincan moda dünyasını da ikiye böldü

"ERKEK ADAMA TAYT YAKIŞMAZ"

Akşam'da yer alan habere göre, Demet Akalın, Nazan Öncel ve Nükhet Duru gibi bir çok ünlünün tasarımlarında imzası bulunan Gülşah Saraçoğlu, 'Erkek adama tayt yakışmaz' diyerek son noktayı koydu. Genç modacı, 'Aslında trendleri takip eden bir çocuk. Fakat kendisine yakıştırmasın da bir hata var. Ben görüntüden çok hoşlanmadım. Yanlış bir seçim olmuş. Çünkü o kadar dar pantolon ya da tayt uzun boy ya da ince bir bacak ister. Erkek modasında bu yıl dar kesimler ve taytlar ön plana çıkıyor. Bana soracak olursanız kimsede bunu tercih etmez' diye konuştu