Ensonhaber'in sahibi Serkan Kalemciler kimdir?

Ensonhaber'in sahibi Serkan Kalemciler kimdir?

Serkan Kalemciler kimdir sorusuna zaman zaman web ortamındaki farklı mecralarda rastlamak mümkün. Özellikle google üzerinde Ensonhaber'in sahibi Serkan Kalemciler hakkında bir çok giriş bulunmakta. Bir çoğu yalan ve iftira olan bu girişlerle alakalı yasal tüm işlemler yapılmakta. Ancak biz de istedik ki Ensonhaber'in sahibi Serkan Kalemciler kimdir aramasına anlamlı bir cevabımız olsun ve bu tür aramalar için ciddi, güvenilir bir kaynak sunalım.

Ensonhaber'in Sahibi Serkan Kalemciler'in kısa özgeçmişi şu şekildedir:


1974 İstanbul-Taksim doğumlu olan Serkan Kalemciler asılları Gaziantep'te yaşamış ve daha sonra da İstanbul'a göç etmiş bir ailenin çocuğudur. Kalemciler soyadı her ne kadar yazar, çizerler için iyi bir soyad gibi gözükse de aslında bölgede "kalemcilik" olarak adlandırılan ağaç aşıcılarına verilen isimdir. Ekonomi mezunu olan Kalemciler, 1992 yılından beri medyanın çeşitli alanlarında çalışmıştır. Türkiye'nin ilk özel radyocularından olan Serkan Kalemciler, outdoor reklamcılıkla da uğraşmış ve hatta gıda işletmeciliği de yapmıştır. 2000'li yıllardan beri internet dünyasının içinde olan Serkan Kalemciler oldukça yüksek miktarda domain (alan adı) sahibidir. 2006 yılında Ensonhaber.Com'u kuran Kalemciler internet yayıncılığında karar kılmış haber, spor, kadın, video, e-ticaret ve çocuklar için hazırladığı bir çok web sitesiyle bir internet medya grubunu oluşturmuştur.

Şebnem Hanım'la evli olan Serkan Kalemciler'in Burhan Taha ve Muhammet Kayra ve Ravza Lina adında üç çocuğu bulunmaktadır... Daha fazla Ensonhaber'in sahibi Serkan Kalemciler kimdir? Serkan Kalemciler kimdir? Serkan Kalemciler Serkan Kalemciler kimdir? - Biyografiara Serkan Kalemciler - Kişisel Blog