Erbakan'dan Mili Görüş açıklaması

Erbakan'dan Mili Görüş açıklaması

Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan, İstanbul'daki Sinoplu Milli Görüşçüler Oluşumu'nca, Ahmet Cömert Spor Salonu'nda düzenlenen programdaki konuşmasında, davaları uğruna bıkmadan, usanmadan mücadele eden Milli Görüşçüler'e teşekkür etti.

Salondakilerin ''Mücahit Erbakan'' sloganları arasında konuşmasına devam eden Erbakan, ''İstanbul'da bugün sadık ve samimi Milli Görüşçüler adeta şaha kalkıyor. Biz sadıklardanız ve emanet ehliyiz. Biz gerçek Milli Görüşçüleriz'' dedi.

Erbakan, rahmetli babası ve Milli Görüşün lideri Necmettin Erbakan'ın vefatının ardından davalarına hizmet için sadık ve samimi Milli Görüşçülerle bu yola çıktıklarını kaydederek, ''Bizler şuurlu Milli Görüşçüler olarak, kendi geleceğimiz için değil, Gazze'de ambargo altında basit bir ilacı bulamadığı için annesinin kolunda hayatını kaybeden minik yavruların hesabını sormak için bu yürüyüşe çıktık. Milli Görüşçüler olarak bu mücadelede, Afrika'da bir tas çorba bulamadığı için açlıktan ölen yavruların derdini taşıdığımız için yürüyoruz. Babamızın emaneti olan Milli Görüş hareketi yolundan saptırılmadan en büyük zaferlere ulaşsın diye bu yürüyüşü yapıyoruz'' diye konuştu.

Babasının ölümünden sonra yaşananlara değinen Erbakan, şunları kaydetti:

''Babamın ölümünden sonra birden bire tamtamlar başladı. Bu tamtamlar, Milli Görüş canlanmasın, güçlenmesin diye... Biz bunlara müsaade etmeyeceğiz. Bu tamtamcılar bizim doğru yolda olduğumuzun, Erbakan hocanın yolundan gittiğimizin göstergesidir. Vazgeçmeyeceğiz, yolumuza devam edeceğiz. Sizi dedikoducular sizi... Bizim partimiz, teşkilatımız zaten mevcuttur. Bu partiden ayrılacak olan bizler değiliz. Bizi Milli Görüşçü kardeşlerimizden uzaklaştırmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Dedikodulardan, iftiralardan zerre kadar etkilenmiyoruz. Tüm bu yapılanlar azmimizi, kararlılığımızı artırıyor.''

Programa, Necmettin Erbakan'ın kızları Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Zeynep Erbakan ile Elif Erbakan ve çok sayıda partili katıldı.