Erdoğan Afrin kahramanlarına seslendi
AA

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcının birinci yıl dönümünde harekata katılan komandolarla bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Akar'ın aracılığıyla Afrin kahramanlarıyla canlı telefon bağlantısı gerçekleştirdi.

Erdoğan Afrin kahramanlarına seslendi

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE CANLI BAĞLANTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan Afrin'deki terör saldırısına ilişkin, "Bunlar hiçbir zaman bizim Afrin'deki mücadelemizi yıldırmayacak. Gerek Afrin'de gerek Cerablus'ta gerek El Bab'da bizim bu sürecimiz duraksamadan devam edecektir." dedi.

Erdoğan Afrin kahramanlarına seslendi

Afrin kahramanlarına hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nın birinci yıl dönümünde gazilere şifa, şehitlere rahmet diledi. "Afrin Harekatı'nın tüm hassasiyetleriyle teröre karşı nasıl kutlu bir mücadele olduğunu unutmamız mümkün değil." diyen Erdoğan, "Afrin'de verilmiş olan mücadelenin hatıralarımızda unutulmaz bir yeri olacaktır." ifadesini kullandı.

Erdoğan Afrin kahramanlarına seslendi VİDEO

"MÜCADELE SÜRMEKTEDİR"

Afrin'de bugün yaşanan terör saldırısında yaralananların Hatay'da tedavi altına alındığını belirten Erdoğan, "Gerek TSK gerek ÖSO el ele vermek suretiyle bu mücadeleyi sürdürmektedir." diye konuştu.Programı dolayısıyla Ordu'da olduğunu hatırlatan Erdoğan, komandolara selamlarını ileterek, "Mücadeleniz kutlu bir mücadeledir, sizleri gözlerinizden öpüyorum." dedi.

Erdoğan Afrin kahramanlarına seslendi

Erdoğan, askerlere hitabının ardından Zeytin Dalı Harekatı sırasında şehit olan Üsteğmen Oğuz Kağan Usta'nın, Milli Savunma Bakanı Akar'ın Hatay ziyaretine eşlik eden annesi Sevim Usta, babası Canpolat Usta ve harekatta gazi olan Üsteğmen Özgür Ocak ile de telefonla görüştü.

Erdoğan Afrin kahramanlarına seslendi

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)