Erdoğan AK Parti İzmir mitinginde konuştu İZLE

Erdoğan AK Parti İzmir mitinginde konuştu İZLE

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de son yılların en büyük kalabalığının toplandığı AK Parti mitinginde konuştu.

Helikopter kamerasından AK Parti'nin İzmir mitingi İZLE

İZMİR'DEN GÖRÜNTÜLER

Erdoğan AK Parti İzmir mitinginde konuştu İZLE

Erdoğan: Medya bu da mı montaj İZLE

Başbakan Erdoğan'ın konuşmalarının satır başları;

"BUGÜN İZMİR BİR BAŞKA GÜZELSİN"

"İzmir, güzel İzmir.Ege'nin incisi İzmir. Küllerinden yeniden doğan İzmir. Efeler diyarı İzmir. İzmir sen kurtuluşun şehrisin. Sen demokrasisin şehrisin.Merhum Adnan Menderes'in şehrisin.Sen gazilerin, şehitlerin, efelerin şehrisin. Fakat bugün bir başka güzelsin.

Erdoğan AK Parti İzmir mitinginde konuştu İZLE

"BUDA MI MONTAJ"

Medya buda mı montaj. Kes, kırp istediğin gibi parçaları topla aldatamazsınız.İşte İzmir burda. Size teşekkür ediyorum. Başbakan'ını bağrına basan İzmirlilere teşekkür ediyorum. 30 Mart seçimleri milletimiz için, ülkemiz için, İzmir için hayırlara vesile olsun..

Erdoğan AK Parti İzmir mitinginde konuştu İZLE

"BU CHP ZİHNİYETİ YIKIMDIR, ATEŞTİR, ORTALIĞI KARIŞTIRMAKTIR"

Bana bu manzara bir şeyi hatırlattı. Bu gece yarısı buraya meydana birileri gelmiş. Buraları ateşe vermişler. Bu CHP zihniyeti yıkımdır. Bu CHP zihniyeti ateştir, ortalığı karıştırmaktır. Bunların bu ülkede dikili ağacı yok.

"27 MAYIS DARBESİNİN ARDINDA CHP VARDI"

İzmir buna hasret. Bu muhteşem topluluk bunu söylüyor. 27 Mayıs darbesinin arkasında kim vardı CHP, bundan sonraki darbelerin arkasında da CHP vardı.

Erdoğan AK Parti İzmir mitinginde konuştu İZLE

"İŞTE BUNU CHP'Lİ BİR KADIN YAPAR"

Balkondan kocasının yanında Başbakan'a yani bana kol hareketi yaptı. Ya bir Başbakan geçerken, bir bayanın o şekilde bir el hareketi yapması yakışıyor mu ? Hadi bir erkek yapsa oda yapmazda bir bayana yakışır mı ya.. İşte bunu CHP'li bir kadını yapar.

"MERHUM MENDERES'İ ŞU MİLLETE UNUTTURAMADILAR"

CHP'nin başındaki zatta takiyye var mı? İftira, yalan, fitne, fesat var mı? Bundan bu ülkeye bir şey olmaz. DP'yi kapattılar merhum Menderes ve arkadaşlarını idam ettiler. Ne Menderes'i ne de millet aşkını silemediler. Milletin kalbindeki hürriyet ateşini söndüremediler. Merhum Menderes'i şu millete unutturamadılar.

"İZMİR'İ SUSUZLUĞA MAHKUM EDEN CHP BELEDİYESİYDİ"

Bu millet demokrasiden umudunu kesmedi, milli iradeden vazgeçmedi. İzmir'i bu kadar susuzluğa mahkum eden CHP belediyesiydi. Bu adam hangi yüzle sizden oy isteyecek? İzmir'e suyu, Gördes Barajı'nda biz getirdik.

"BUNLARIN HAYALİ BİLE BUNA ERİŞEMEZ"

İzmir'e böyle bir yerel yönetim anlayışı yakışmıyor. İzmir'e gelen çevre yolları bütün bullar kiminle oldu? AK Parti ile oldu. İzmir'de dünyanın en ileri limanı yapılıyor. Bunların hayali bile buna erişemez. Dün istanbul İzmir otoyolunun önemli bir adımını attık. Bir taraftan beş ayrı noktada otoyol yapılıyor. 8 saatlik İstanbul -İzmir arası 3,5 saate düşüyor.

"CHP'NİN, MHP'NİN MİTİNGİNE BAK..ELİNDE MOLOTOFLAR.."

81 vilayet 'Benim irademe dokunma' diyor. 'Bu hükümeti işbaşına ben getirdim, ne zaman istersem o zaman indiririm' diyor. Gittiğimiz illerde hiç kimse taşkınlık yapmıyor. Onunla iftihar ediyorum. CHP'nin gençliğine bak. Elinde molotof, taş, sopa...MHP gençliğine bakıyorsun aynı. AK Parti gençliğine bakıyorsun elinde bilgisayar, kalem...

"PENSİLVANYA'DAKİ ZATIN ÜLKEYİ KARIŞTIRMAK İÇİN NELER YAPTIĞINI HALKIM BİLİYOR"

Pensilvanya'daki zatın birilerinin maşası olarak Türkiye'yi karıştırmak için nasıl bir ihanet içinde olduğunu benim aziz milletim çok iyi görüyor. Ama benim milletim sabrediyor, sandığı bekliyor.

"CHP HAKKARİ'DE TÜRK BAYRAĞI OLMADAN MİTİNG YAPTI"

Bizde etnik milliyetçilik, bölgesel milliyetçilik yok. Biz 77 milyonun partisiyiz. BDP belli yerde var. MHP,CHP belli yerde var. Niye her yerde yoklar? Ey Kılıçdaroğlu niye Sivas'ın ötesine gitmiyorsun? Verdiği cevap 'Ta Pekin'e gittim.' Adresi şaşırdı. Ya sen oralarda mı siyaset yapıyorsun? Birileri bu ülkede kendilerini hep yabancı hissetiler. Kılıçdaoğlu da bunlardan biri. Hakkari'ye gitti bir tane Türkiye bayrağı yok. Sadece CHP bayrağıyla miting yaptı.

"KAPINIZA GELEN ABLALARA SİZ BİZİ BÖLDÜNÜZ DİYİN"

Devlet içinde devlet paralel yapı asla olamaz. Oy pusulalarına yazı yazmayın. AK Parti ambleminin altına evet mührünü basacağız. Bu ara bazı ablalar dolaşıyor. Kapınıza gelen ablalara 'siz bizi böldünüz' deyin. Biz bir olacağız, diri olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız.

"ARTIK İZMİR'E İDEOLOJİ DEĞİL ESER SİYASETİ KAZANSIN İSTİYORUM"

Demokrasi bizimle güç kazandı. Büyük medeniyet yolunda insan, demokrasi, şehir dedik. Bunlar bizim için çok önemli. 12 yılda ekonomiyi büyüttük. Sofradaki ekmeği çoğalttık. Türkiye kutuplaşmaların ülkesi olmamalı. Ayrışmaları, çatışmaların ülkesi olmamalı. Bu CHP, MHP, bu ideolojilerini kolay kolay terk edecek partiler değil. Gönül veren kardeşlerime sesleniyorum. Gelin elele verelim. Artık İzmir'e ideoloji değil eser siyaseti kazansın istiyorum.

"35 PROJEDEN 18'İNDE ÇALIŞMALARA BAŞLADIK"

İzmir değişim istiyor. Bu meydanda bu değişimi görüyoruz. Zümrüdü anka gibi küllerinden doğuşunu görüyorum İzmir'in. Kurdukları kumpas tutmadı, millet partisine, Başbakanına sahip çıktı. CHP bugüne kadar İzmir'e ne yatırım yaptı? İşte Binali Bey'in döneminde biz İzmir'e 4 katrilyon yatırım yaptık. Yolsuzluğun olduğu bir iktidar İzmir'e 24 katrilyonluk yatırım yapabilir mi? Biz sözü verir onu tutarız. 35 projeden 18'inde çalışmalara başladık, ciddi ilerleme kaydettik.

"İZMİR İÇİN 1414 PROJE"

İzmir için tam 1414 proje ile karşınızdayız. İzmir - Ankara arasını 3,5 saate düşürecek yüksek hızlı trenin yapımına Afyon'dan başladık. Yeni metro hatları sayesinde İzmirliler konforlu bir ulaşım sistemine kavuşacak. Lafla modern Türkiye olmaz! Lafla modern İzmir olmaz! Hizmetle olur hizmetle."