Erdoğan: Atatürk'ün oturduğu koltuğu gördüm

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün resmi temasları kapsamında günübirlik gittiği Ürdün ziyaretinde gazetecilere verdiği demeçler, bugün gazetelere yansıdı.

Erdoğan: Atatürk'ün oturduğu koltuğu gördüm

ATLETLİ FOTOĞRAF SORULDU

Posta'dan Hakan Çelik'in yazısında yer verdiği konular arasında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adalet Yürüyüşü sırasında karavanda yemek yerken atletli vaziyette çekilen fotoğrafı oldu.

Erdoğan: Atatürk'ün oturduğu koltuğu gördüm

"ATATÜRK'ÜN OTURDUĞU KOLTUĞU BEN GÖRDÜM"

Fotoğrafa gelen eleştirilerin ardından Kılıçdaroğlu'nu savunanların kullandığı "Atatürk’ün partisi CHP’nin başında, Atatürk’ün koltuğunda oturuyor..." ifadelerinin hatırlatılması üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Doğru bir tanımlama değil. Kılıçdaroğlu, Deniz Baykal’dan aldığı koltukta oturuyor. Onun Atatürk’ün koltuğu ile ne alakası var? O Atatürk’ün oturduğu koltukları görmemiştir bile. Ama ben gördüm. Çankaya’da gördüm." dedi.

"ZAVALLLI HALE DÜŞÜYORLAR"

Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafa ilişkin; "Atatürk’ü böyle atletle yemek yerken görüp de resim çektirdiğine şahit oldunuz mu? Trajikomik. Bu görüntüler ile zavallı hale düşüyorlar." dediğini aktardı.

Erdoğan Kılıçdaroğlu'nun atletli fotoğrafına değindi haberi

Erdoğan: Atatürk'ün oturduğu koltuğu gördüm