Erdoğan: FETÖ'nün kökünü kazımak boynumuzun borcudur
ensonhaber.com

AK Parti'nin kuruluşunun 15. yıl dönümü dolayısıyla AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen programa video konferansla bağlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın satır başları:

FETÖ'NÜN KÖKÜNÜ KAZIMAK BOYNUMUZUN BORCUDUR

"Hep birlikte çok şeyler yaşadık. Dava arkadaşlarımla gönül bağım bitmemiştir, bitmeyecektir.Gezi olaylarıyla toplumsal kaos denemesi yaptılar tutmadı. 17-25 Aralık darbe girişimi başlattılar, netice alamadılar.

15 Temmuz'da ülke tarihimizin en alçak, en kanlı, en sinsi tehdidiyle karşı karşıya kaldık. Milletimizle birlikte bu ihanet girişimini de akamete uğrattık. Milletimize bu ihaneti yapanlardan hesap sormak ve FETÖ'nün kökünü kazımak boynumuzun borcudur.

Erdoğan: FETÖ'nün kökünü kazımak boynumuzun borcudur

ARTIK 15 TEMMUZ ÖNCESİ GİBİ DAVRANAMAYIZ

Sizlere büyük görev düşüyor. 15 Temmuz'dan sonra, Türk milletinin tamamına karşı kayıtsız şartsız sorumluluğunuz var. Bu millet varsa, bu bayrak varsa, bu ezanlar varsa biz varız. 15 Temmuz'da hepsine birden saldırdılar. Artık 15 Temmuz öncesi gibi davranamayız. En başta bu ülkenin Cumhurbaşkanı olarak ben böyle davranamam. İktidar partisi olarak AK Parti böyle davranamaz. Muhalefet partilerinin de aynı anlayışta olduğuna inanıyorum. Medyanın, meslek örgütlerinin, tüm grupların da aynı anlayışta olduğunu ümit ediyorum.Erdoğan: FETÖ'nün kökünü kazımak boynumuzun borcudur

AK Parti'nin 15. kuruluş yıldönümü böyle tarihi bir dönemde gerçekleşiyor. AK Parti'den Türkiye'nin 2002'den bu yana değişimini sağlayan öncü misyonunu devamını bekliyorum. AK Parti'nin 15. yıldönümünü gönülden kutluyorum"Erdoğan: FETÖ'nün kökünü kazımak boynumuzun borcudur