Erdoğan: Milletin parasıyla kumar oynadılar
Ajanslar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, düzenlenen iftar programında bir konuşma yaptı. Gündeme ilişkin değerlendirmeler yapan Erdoğan, Paralel Yapı'ya yönelik eleştirilerde bulundu.

Erdoğan: Milletin parasıyla kumar oynadılar

"PARALARI NERELERE HARCADIKLARINI HEP BİRLİKTE GÖRDÜK"

Kumarhanede görüntüleri ortaya çıkan Ekrem Yalvak'ın görüntülerini hatılatan Erdoğan, "Milletten topladıkları paraları nerelere harcadıklarını hep birlikte gördük." dedi.

Erdoğan: Milletin parasıyla kumar oynadılar

"MİLLETİN PARALARIYLA KUMAR OYNADILAR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında;"En kutsal değerlerimizi istismar eden, örgüt amaçları doğrultusunda paralel çetelerin tahribatın sarılması gerekiyor. Milletten topladıkları paraları nerelere harcadıklarını hep birlikte gördük. Kumar masalarına verildi. Körpe zihinler binlerce gencimiz bu örgüt elinde ülke karşıtı konuma sürüklendi. Buna karşı hassas olmak zorundayız. Bu paralel örgütün sebep olduğu fitnenin düzelmesi noktasında çaba sarf etmenizi bekliyoruz. Yoksulun elinden tutan gayretlere ihtiyacımız var." dedi.

KOALİSYON SÜRECİ

Erdoğan koalisyon sürecine ilişkin ise şunları söyledi; "Koalisyonun hayırlı bir şekilde devam etmesini temenni ediyorum. Meclisteki Genel Başkanların sorumlulukla devam etmesini umuyorum. siyaset uzlaşma sanatıdır. Siyasilerin görevi millet iradesine taktiklerle çalım atma görevi değildir. Bugüne dek süreci kolaylaştırıcı bir görev yaptıysam, bundan sonra da devam edeceğim. Genel Başkanlarımdan da aynı hassasiyeti göstermelerini diliyorum."

Himmet paralarıyla kumar oynayan cemaatçi istifa ettim diyor haberi

Erdoğan: Milletin parasıyla kumar oynadılar

Himmet paralarıyla kumar oynayan cemaatçi haberi

Erdoğan: Milletin parasıyla kumar oynadılar