Erdoğan Sandık Başkanları Buluşması'nda konuştu
ensonhaber.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Seçim günü sabahın erken saatinde, kimse gelmeden, AK Parti'nin sandık görevlileri orada olacak. AK Parti'de sandıklarda 280 binin üzerinde görevli olacak.

ANSIZIN ARAYABİLİRİM

Sandık başkanlarını bir gece ansızın arayabilirim, ona göre, hazırlıklı olun.

İstanbul'da bulunduğum günlerde her an bir irtibat noktasına gelebilirim, inşallah fırsat buldukça fiziki olarak da çalışmalarınıza katılacağım.

Erdoğan Sandık Başkanları Buluşması'nda konuştu

Aydın'da 35 bin kişinin katıldığı bir miting yaptık. Aydın'da yaptığım mitinglerin en coşkulusu bu oldu.

KUCAKLAYAN TEK PARTİ AK PARTİ

81 vilayetin tamamına hitap eden tek parti, AK Parti'dir. Ayrım yok, bölücülük yok. Kucaklayan tek parti.

CHP geleneğinde sandıkta hile adeta bir tarzı siyasettir. Ne kimsenin tek bir oyuna tenezzül edeceğiz ne de bizim tek bir oyumuzun ziyan olmasına müsaade edeceğiz.

CHP'NİN YANINDA HDP VAR

CHP ve onlarla birlikte hareket eden bir kesim her seçim öncesinde ve sonrasında suyu bulandırmak, kafaları karıştırmak için ortalığı velveleye veriyor. Her seferinde hakkettikleri cevabı milleten de Seçim Kurulu'ndan da aldıkları halde aynı teraneyi sürekli ısıtıp gündeme getirmekten geri durmazlar. CHP'nin yanında Kandil'deki terör örgütünden emir alan HDP var.

Erdoğan Sandık Başkanları Buluşması'nda konuştu

KEYİF ÇAYI

Ben şimdi size keyif çayı ikram edeceğim, sandık kurullarımız bunu size ulaştıracak. 200 liralık bu çay gerçekten çok keyiflidir. Bütün sandık seçmen listesine ulaşacak, bu çay paketlerini ikram edeceksiniz.

Kenevirden dokunmuş torbalarımız size hediyemiz olacak. Bu 'Sıfır Atık Projesi'nin çevreci yaklaşımıdır. Naylon poşetler yüzlerce yıl yok olmuyor. Onlar toprağın katilidir.

SANDIK NAMUSTUR

Demokrasilerde sandık namustur. Sokaklarda demokrasi ve özgürlük havariliğine savunanların sandık başında en koyusundan bir faşist kesilmeleri eskiden beri iyi bildiğimiz bir durumdur.

Bu seçimde bizim Bakırköy'ü almamız lazım, burası da AK Parti ile belediyeciliğini görsün."