Erdoğan'dan TRT sorusuna azar

ENSONHABER.COM/ÖZEL Hayrünnisa Gül'ün türban açıklaması, Kılıçdaroğlu karikatürü, bedelli askerlik, basın özgürlüğü, Ağca'nın TRT'ye çıkması gibi gündemin en önemli başlıkları hakkında önemli açıklamalarda bulunan Başbakan Erdoğan, Radikal Gazetesi'nin kampanyasını beğenmedi.
GAZETECİYE AZAR
Başbakan'ın havalimanındaki açıklamalarına TRT sorusu ve cevabı damgasını vurdu. Başbakan Erdoğan Ağca sorusu üzerine gazeteciyi azarladı.
Gazetecinin, ‘Dün TRT kanalında Mehmet Ali Ağca'nın bir tartışma programına katılmasına tanıklık ettik. Abdi İpekçi cinayetinin faili Papa'ya suikast düzenleyen bir ismin devlet kanalına çıkması ve bir tartışma programına katılmasını siz nasıl değerlendiriyorsunuz.' sorusuna Başbakan Erdoğan'dan şu cevap geldi:

SİZ HALA DEVLETÇİLİĞİ Mİ SAVUNUYORSUNUZ
‘Bunu devlet kanalı özel kanal diye niye ayırıyorsunuz. Bak demin siz basın özgürlüğünden bahsediyordunuz. Devletin kanalı, devletçilik.. Siz hala devletçiliği savunuyor musunuz? Devletçilik artık çok gerilerde kaldı. Bu konuda özgürlükler öne çıktı. Rahat hareket edilecek. Bu kanallarda da artık bu konular konuşabilecek, tartışılabilecek…'

İşte o anlar

Erdoğan Artık özgürlükler var Devletçilik bitti
Erdoğan Artık özgürlükler var Devletçilik bitti