Erdoğan'ın Keçiören mitingi konuşması

Erdoğan'ın Keçiören mitingi konuşması

Başbakan Erdoğan, Ankara Keçiören'de düzenlediği gece mitinginde halka seslendi.

Başbakan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Uyardığımız halde, Twitter merkezi hala yasak getirmiyor. Böyle bir olaya, yola gelene kadar ben 'hayır' dedim. Siz ne diyorsunuz? Mesele bitmiştir. Benim için kararı veren yer burası, millet. Televizyonlara çıkıyorlar, birkaç milletle birlikte yaşamayan, milletin dilini konuşmayan kişiler çıkıyorlar, 'AK Parti, Erdoğan prestij kaybediyor' diyorlar. Bzim prestijimiz ne sizin ne Avrupalının nezdinde, ne şunun, ne bunun nezdinde. Biz halkın ve hakkın nezdindeki prestijimize bakıyoruz.

"BAŞÇALAN DİYEN AHLAKSIZLAR..."

Twitter'ın savunmasını yapmak köşe yazarlarına mı kaldı ya hale bak. Bu ülkenin milletine, devletine karşı, bu ülkenin başbakanına 'Başçalan' diyen ahlaksızlara karşı, bunları savunmak size mi kaldı? Benim bakanıma kalkacak 'hırsız' diyecek, başkana 'hırsız' diyecek bunu savunmak ona mı kaldı? Buyurun sandığa giriyoruz.

"KUŞ UÇURTMAYACAĞIZ, KUŞ"

Sandıklarınıza sahip çıkacaksınız. Kuş uçurtmayacağız, kuş. Çoşkunuza teşekkür ediyorum. Aşkınıza teşekkür ediyorum. Büyükşehir'i inşallah alıyoruz. Ankara'ya 'Yavaş'lar yakışmaz. Hele CHP hiç yakışmaz.

MISIR'DAKİ İDAM KARARINA TEPKİ

Mısır'daki idam kararlarına ilişkin, "Tam 529 idam kararı. Ey Batı, neredesin? Sesin niye çıkmıyor? Hani Avrupa Birliğinde idam kalkmıştı, niye sesiniz çıkmıyor.