Erdoğan'ın Trabzon AK Parti Gençlik Şöleni konuşması

Erdoğan'ın Trabzon AK Parti Gençlik Şöleni konuşması

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisince Trabzon'da düzenlenen gençlik şöleninde, ''Dünyanın her yerinde büyüyen ekonomisiyle Türkiye konuşuluyor. Dünyanın her yerinde barış mesajları yankılanıyor. Dünyanın her yerinde Türkiye, kardeşliğin, dostluğun, dayanışma ve paylaşmanın öncü gücü, akıncı gücü oluyor. Gençler hiçbirinizde tereddüt olmasın. Allah'ın izni ile bu yüzyıl Türkiye yüzyılı olacaktır'' dedi.

İşte Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Biz demokrasiye müdahale edilmesine asla izin vermedik, siz de gençler; aynı şekilde asla ve asla izin vermeyeceksiniz. Sizden yapılan reformlara sahip çıkmanızı istiyorum. Sizden size emanet edilen Türkiye'yi daha yüksek seviyelere çıkarmanızı istiyorum. Demokrasiye, milli iradeye yönelik her saldırı karşısında aynen bizim gibi dimdik durup demokrasiyi ve milli iradeyi korumanızı, kollamanızı sizlerden rica ediyorum. Biz sizlere güveniyoruz, sizlere inanıyoruz

Videoyu izlemek için tıklayın...

ŞAMPİYONU TEBRİK EDECEKSİN, KUTLAYACAKSIN, ALKIŞLAYACAKSIN

Bugün böyle bir şeyi söylemek istemezdim, ama söylemek zorundayım. Spor denilince ağırlıklı Türkiye'de futbol akıla geliyor. Ama maalesef dün akşam işte bir final maçında. Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki müsabakada ortaya konulan tablo, bir Başbakan olarak şahsen beni üzmüştür.

Dün akşam Galatasaray berabere kalmak suretiyle şampiyon oldu; tebrik edeceksin, kutlayacaksın, alkışlayacaksın. Ben bir Fenerbahçe taraftarı olabilirim, ama ben tebrik ettim, tebrik ediyorum ve alkışlıyorum ve bunu yaymamız lazım..

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

BU NEDİR YA?!

Maçtan sonra her tarafı yakıp yıkmak, polis araçlarını, her şeyi devirmek. Bu nedir ya? Bunu biz terörde görüyoruz. Ama bu tribünlere terörü hakim kılmak isteyen zihniyeti de lanetliyorum. Bu noktada üzgünüm, bu anlayışı telin ediyorum ve Galatasaray'ı da tebrik ediyorum, kutluyorum..