Eren hala sevgili bulamamaktan şikayetçi
İHA

Eskişehir’de bulunan bir AVM’de gelenekselleşen Aşk Tüneli, bu yıl da kuruldu. Geçtiğimiz yıllarda burada haber çalışması yapan gazetecilere konuşan küçük Eren Ergüven’in videosu, sosyal medyada geniş yer buldu ve herkes tarafından çok sevildi.

SEVDİĞİ BİR KIZ VAR

Bu sene tekrar Aşk Tüneli’ne gelen Eren, "Beni hala kanka olarak görüyorlar, ama artık sevdiğim bir kız var." diyerek onun için not yazdı.

Eren hala sevgili bulamamaktan şikayetçi

"HALA SÖYLÜYORUM HEP KANKA OLUYORUZ"

Lise 1 öğrencisi olan Eren Ergüven, iki yıl önce de şimdi de kızların kendisini kanka olarak gördüklerini ifade etti. Sosyal medyada izleyen vatandaşlara da seslenmeyi unutmayan Ergüven, “Yani izleyince açıkçası ben de o kadar çok izleneceğini düşünmüyordum. Tabii ilk başta biraz heyecanlandım. Ama çok değişiklik olmadı. Sevgilim hala yok. Açıkçası istiyorum. Sevdiğim biri de var, uğraşıyoruz da olmuyor. Yani yapacak da çok fazla bir şey yok olmuyor.

Eren hala sevgili bulamamaktan şikayetçi

İki yıl önce ben burada ’hep kanka oluyoruz.’ demiştim ve şimdi de hala söylüyorum hep kanka oluyoruz. Hep kanka olduk. Benim bir sevdiğim var, o sevdiğimin de peşinden gideceğim.

Tabii yorumları okuyunca insan bir mutlu oluyor, ama kötü yorumlar da oluyor. Mesaj yoluyla bana ulaşanlar var. ’Gerçekten o sen misin?’ Ben de ’Evet o benim’ diyorum. İnsanların beni sevmesi hoşuma gidiyor. Benim gibi olan bütün kardeşlerime sesleniyorum. Gelin beraber muhabbet edelim, dertleşelim.” şeklinde konuştu.

Eren hala sevgili bulamamaktan şikayetçi

Eren Ergüven’in sınıf arkadaşları ise onun yanında olduklarını ifade ederek, “Henüz liseye gidiyoruz, şimdi değilse de ilerde olacaktır.” diye belirttiler.

Eren hala sevgili bulamamaktan şikayetçi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)