Ersoy'dan Topaloğlu'na sert cevap: Kaseti çıkmış galiba

Ersoy'dan Topaloğlu'na sert cevap: Kaseti çıkmış galiba

Türk sanat müziğinin ‘Diva'sı Bülent Ersoy ve Mustafa Topaloğlu arasındaki sular durulmuyor. Topaloğlu'nun son olarak “Bülent Ersoy sanatçı değildir” açıklamasına Ersoy'dan tepki geldi.

''ERSOY SANATÇI DEĞİLDİR''

Ersoy Topaloğlu'na “Yeni kaseti çıkmış galiba, polemik olsun diye söylemiş” cevabını verdi. Daha önce, “Aslında Bülent Ersoy dünyada çok büyük bir sanatçı olacaktı ancak önünü kestiler” lafı yüzünden Ersoy'la davalık olan ve 17 bin TL tazminat ödeyen Topaloğlu, geçtiğimiz günlerde yine ‘Diva'yı kızdıracak cümleler söyledi. Topaloğlu yaptığı bir röportajda, “Bülent Ersoy sanatçı değildir” açıklamasını yaptı. Ersoy da Topaloğlu'na alaylı bir şekilde cevap verdi.

''NOTAYI TERSTEN BİLE OKURUM''

Topaloğlu'nun açıklamalarına güldüğünü ifade eden Bülent Ersoy, hocalık vasfına sahip olduğunu söyledi. İstanbul Belediye Konservatuarı mezunu olan Ersoy, “Neden böyle açıklamalar yaptığını anlamıyorum. Ben şarkıcı değil sanatkârım. Konservatuar bitirdim ve bu devletin diplomasıyla sabittir. Notayı tersten okurum, hocalık vasfına sahibim. Hocalarımın ‘ayaklı kütüphane' diye adlandırdığı biriyim, bunlara gülüyorum. Beyefendinin yeni kaseti çıkmış galiba polemik olsun diye söylemiş” diye konuştu.

Ersoy'un olay yaratacak özel açıklamalarının devamı ise yarın akşam ‘Hey Canlı' programında Show TV ekranlarında yayınlanacak.