Ertuğrul Özkök'ten PKK'ya IŞİD benzetmesi
Detay Haber

Türkiye'yi her fırsatta Kürtlere karşı IŞİD'i desteklemekle suçlayarak tehdit eden, terör eylemlerinde bunu da bahane eden terör örgütü PKK, düşman olarak gördüğü IŞİD'in yöntemiyle onlarca insanın hayatını kaybettiği saldırıları bizzat üstlenmese de destek veriyor.

Ertuğrul Özkök, Hürriyet'te bugünkü yazısında, "PKK artık Kürtlerin IŞİD'idir" başlığıyla şu satırlara yer verdi:

KÜRT KARDEŞİM, BU YAZI SANA

Kürt kardeşim... Benimle bu ülkenin kaderini paylaşan kardeşim... Bu yazı sana... Bu kahır mektubunun adresi sensin kardeşim... Oku ve sen de düşün diye yazıyorum. IŞİD denen caniler ne yapıyordu... Kandırdıkları genç Müslüman çocuklarını canlı bomba haline getirip salıyordu masum kalabalıkların içine... PKK da aynısını yapıyor.

Ne yapıyordu IŞİD denen cani... Ağzına kadar patlayıcı doldurduğu arabaları yolluyordu masum kalabalıkların bulunduğu çarşılara, pazarlara... Dağdaki PKK da şehirdekine aynısını yaptırıyor.

Ne yapıyordu IŞİD denen cani... “Sen Müslüman’sın yürü aslanım” diyordu.
PKK da aynısını yapıyor. “Sen Kürt’sün yürü aslanım” diyor.

Kimin adına yapıyordu IŞİD denen cani bu katliamları... Müslümanlık adına. Kimin adına yaptırıyor dağdaki adamın dağdaki çetebaşı bu katliamları... Kürtlük adına...

Ne kaldı geriye yapmadığı Kandil’deki caninin... Ben söyleyeyim. Bir kafa kesmediği kaldı. Yakında Kandil’den gelen kafa kesme videolarını da görürüz.

Bak kardeşim... Nasıl ki Müslümanlar yaptığı katliamlarla, işlediği insanlık cinayetleri ile inançlarını kirletmeye çalışan bu şirretten kurtulmaya çalışıyorsa...
Sen de vahşi katliamlarla Kürtlerin adını kirletmeye çalışan bu şirretten kurtulmalısın.

Ertuğrul Özkök'ün yazısının tamamı için tıklayın