Ertuğrul Özkök'ün Polat Alemdar analizi

özkök

Dünyaca ünlü oyuncu Andy Garcia 6 yıl aradan sonra Kurtlar Vadisi'nde oynamak için yeniden sete girdi.

Garcia'nın Türkiye'ye gelişiyle birlikte çekimlere başlanırken, Ertuğrul Özkök de Kurtlar Vadisi'nin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz ve Andy Garcia ile bir röportaj yaptı.

ANDY GARCIA - POLAT ALEMDAR

ERDOĞAN GİBİ POLAT'IN DA MENDİLİ YOK

Sultanahmet meydanında bir araya gelen 3'lü fotoğraf da çektirirken, Ertuğrul Özkök'ün poz analizleri dikkat çekti.

Buluşmayı 2 gündür köşesine taşıyan Özkök bugün de Polat Alemdar'ın "Mazlum Baba"yı temsil ettiği için takım elbisesinin cebinde mendil bulunmadığını yazdı. Özkök'e göre Tayyip Erdoğan da Polat Alemdar gibi mazlumluğu temsil ettiği için ceket cebinde mendil taşımıyor.

Ertuğrul Özkök'ün Polat Alemdar analizi

İşte Özkök'ün yazısındaki o bölüm:

"Ceketleri çıkarmış, Sultanahmet'teki otelin terasında sohbete devam ediyoruz. Polat Alemdar herhangi bir baba değil. Türkiyeli bir baba o. Mazlum baba..

Fotoğraf çektirirken dikkat ediyorum hep bizden biraz uzakta durmaya çalışıyor. Evet boynu hep hafif bükük, ama duruş kendi duruşu. Andy Garcia ve benim ceketimin cebinde mendil var, onunkinde yok. "Acaba Tayyip Erdoğan'ın cebinde hiç mendil gördüm mü" diye düşünüyorum. Pek hatırlayamıyorum. Aradan 12 yıl geçse de Polat Alemdar alemin tartışmasız kralı haline gelse de hala mazlum. Çünkü bu toplumda mazlumluk kadar rant getiren başka bir duygu yoktur. "

Ertuğrul Özkök'ün Polat Alemdar analizi