Esenyurt'ta uyuşturucu komasına giren gence sulu müdahale
İHA

koma

Yardım için seferber olan vatandaşlar pet şişedeki suyu gencin başından aşağıya döktü. Bilinçsizce yapılan yardım rezaleti çevredekiler tarafından cep telefonuyla da görüntülendi. Olay, Fatih Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde meydana geldi.

YOL ORTASINDA YERE DÜŞTÜ

İddiaya göre, uyuşturucu maddesi bonzai kullanan bir genç bir anda yol ortasında yere düştü. Çevredeki vatandaşların meraklı bakışları arasında kendinden geçen genç uzun süre kendine gelemedi. Bunun üzerine durum sağlık ekiplerine bildirildi. Ancak olay yerine gelen ekip olmayınca önce 150 metre mesafedeki Esenyurt Devlet Hastanesi'ne kaldırılmak istendi ancak itirazlar üzerine yeniden ambulansın gelmesi beklendi.

Esenyurt'ta uyuşturucu komasına giren gence sulu müdahale VİDEO

ÇEVREDEKİLER MÜDAHALE ETTİ

Uzun süre beklenmesine rağmen ambulans gelmeyince genç adama çevredekiler müdahale etti. Oturduğu yerde ağlama krizine giren genç önce karga tulumba yol kenarına alındı. Zaman zaman ayağa kalkan ve yeniden yere düşen genç çevredekilere de zor anlar yaşattı.

DAMACANAYLA SU DÖKTÜLER

Bir süre yerde bekleyen gencin bir türlü kendine gelememesi üzerine ilk müdahale yine çevredeki vatandaşlardan geldi. Komadaki gencin kendisine gelmesi için önce pet şişeyle başına su döküldü. Gencin biraz kendine gelmesi üzerine bu kez olay yerine damacana ile su getirildi. Bu kez başından aşağı su dökülen genç ayılır ayılmaz çevredekilere tepki gösterdi. Hızını alamayan vatandaşlar bu kez gencin pantolonunu sıyırarak kalçasından aşağıya su döktü. Sulu müdahalenin ardından biraz kendine gelen genç olay yerinden yürüyerek uzaklaştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)