Eşini öğrencisiyle aldatan Türk öğretmen konuştu

Eşini öğrencisiyle aldatan Türk öğretmen konuştu

ABD'nin New York kentinde 16 yaşındaki öğrencisiyle ilişkiye girdiği için tutuklanan ve kocasının ödediği 10 bin dolarlık kefaletle serbest kalan Türk öğretmen Erin Sayar (36), evinin önünde kendisini bekleyen gazetecilere konuştu.

EVLİLİĞİMİZ DAHA GÜÇLÜ

Kızını parka götürmek için evinden ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sayar "Olanlar yüzünden saklanmıyorum ve hayatımı yaşıyorum.İnsanlar ne düşünmek isterse onu düşünsün. Ben neysem oyum. Boşanmayı da düşünmüyorum. Kocamı seviyorum ve evliliğimiz eskisinden çok daha güçlü" dedi. Sayar'ın 39 yaşındaki kocası Jimmy Lathrop'un yakınları ise Lathrop'un boşanmak için harekete geçtiğini öne sürdü.

KEVIN OFİSİNDE OLUR, KAPI KİLİTLENİRDİ

Sayar'ın ilişkiye girdiği 16 yaşındaki öğrencisi Kevin Eng ile aynı futbol takımında oynayan Eddie Reid ise "Haftalık futbol idmanlarımız sırasında Kevin hep Erin Sayar'ın ofisinde olurdu, kapı kilitlenirdi ve Sayar kendisiyle görüşmek için ofisine gelen öğrencilerine 'Sınıfınıza gidin' diye bağırırdı" dedi.

Başka bir öğrencisi ise "Öğretmenimiz Kevin ile yaşadığı ilişkiden gurur duyardı" şeklinde konuştu.

17 GÜNDE 3 BİN 856 MESAJ ÇEKMİŞ

Mahkeme için alınan telefon kayıtlarında 17 gün süren yasak ilişki sırasında Sayar'ın öğrencisine toplam 3 bin 856 mesaj gönderdiği ortaya çıktı. Sayar'ın yıllık gelirinin 78 bindolar olduğu belirtildi