Eskişehir'de büyük patlama

Edinilen bilgiye göre, TEKSAN Oto Sanayiciler Sanayi Sitesi K Blok'ta Erdal, Aydın ve Ramazan Çepel tarafından 5 aydır işletilen lokantada sabah saatlerinde patlama meydana geldi. Patlamanın etkisi ile işletmenin yan duvarı yıkılırken, çevredeki dükkan ve otomobillerde de büyük zarar oluştu.

Eskişehir'de büyük patlama

GÜN İÇİNDE OLMASI BÜYÜK TEHLİKEYİ ÖNLEDİ

Patlamanın gün içerisinde meydana gelmemesi büyük bir tehlikeyi önledi. Olay sonrası işletme tamamen kullanılamaz hale gelirken, olay yeri inceleme ekipleri de bölgede teknik inceleme başlattı.

Patlamanın yaklaşık 3 gündür kapalı olan dükkanın içinde bulunan tüp gazdaki sızıntı nedeniyle meydana geldiği ihtimali üzerinde durulurken, olayla alakalı konuşan Oto Sanayiciler Sitesi Kooperatifi Başkanı Adnan Karamanlı, yaklaşık 10 dükkanda maddi hasar meydana geldiğini söyledi.

''3 GÜNDÜR BİRİKME OLMUŞ''

Karamanlı, “Tüp gazlar kaçırınca 3 gündür birikme olmuş. Bugün sabah 06.00'da da patlama oldu. İçeride sineklik varmış. Büyük ihtimalle çarparak yaptığı akımla patlama meydana geldi. Çok şükür iş yerleri kapalı olduğu için bir can kaybımız yok ancak maddi hasar var” dedi. Olayla alakalı soruşturma başlatıldı.