Eskişehir'de patlayan şofben karşı binanın duvarını deldi
DHA

ŞOFBEN

Eskişehir’de Iraklı sığınmacının kaldığı tek katlı evin banyosunda bulunan elektrikli şofben patladı.

5. KATIN DUVARINI DELDİ

Patlayan şofben kazanı, çatıdan fırlayarak yaklaşık 500 metre mesafedeki bir apartmanın 5’inci katındaki oturma odasının duvarını deldi. Duvarı delen şofben sokakta bulunan park halindeki araçların yanına düştü.

3 BİN LİRA ZARAR

Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Olaydan sonra Iraklı sığınmacı kayıplara karışırken, iki evde de toplam 3 bin liralık zarar meydana geldi.

Eskişehir'de patlayan şofben karşı binanın duvarını deldi

"DEPREM OLDU SANDIM"

Şofbenin kirada oturduğu 5'inci kattaki evin oturma odasına çarparak delik açtığını belirten Barbaros Kılınç, "Eve yeni gelmiştim. Yan odada bilgisayarımı açtığım sırada büyük bir gürültüyle birlikte sarsıntı oldu. Deprem olduğunu sandım. Oturma odasına baktığımda toz duman içindeydi ve açılan delikten dışarıyı görüyordum. Telaşla aşağıya indiğimde vatandaşlar sokaktaki şofbenin oturduğum evin duvarına çarpıp yere düştüğünü söyleyince çok şaşırdım" dedi.

Patlamanın olduğu evin yakınında oturan vatandaşlar da korkunç bir patlama sesini duyduklarını, şofbenin de füze gibi fırlayıp ilerideki apartmanının duvarına çarptığını belirtti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Eskişehir'de patlayan şofben karşı binanın duvarını deldi

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)