'Esnafımız için ilginç bir çalışmamız var

acassdbsdnb

Başbakan Yıldırım, "İnşallah yaptığımız bu güzel girişim başka yeni projelerle devam eder. Diğer bankalarımıza da örnek olsun. Aslında bizim daha ilginç bir çalışmamız var. Tamamlanmadı, önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Esnafımızı, ticari hayatımızı ilgilendiren bir karar olacak" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmasının satır başları şöyle:

(KOBİ'ler İçin Nefes Kredisi) Yüzde 15 riski bankalar, yüzde 85 riski Kredi Garanti Fonu alacak. Böylece ilk etapta 80 bin KOBİ'mize bir nefes aldıracak, ihtiyacını görecek bir mali kaynak sağlamış oluyoruz. Vatandaşımız serinkanlı olsun, bunların hepsi gelip geçecek. İnşallah 2017 çok daha iyi olacak. Bütçemizi, hesaplarımızı buna göre yaptık. Biz öncelikli olarak ülkemizin ekonomisinin bu geçici süreçten en az şekilde etkilenmesi için tedbirlerimizi alacağız. Merkez Bankası da bağımsız olarak kararlarını alıyor.

"DAHA İLGİNÇ BİR ÇALIŞMAMIZ VAR"

İnşallah yaptığımız bu güzel girişim başka yeni projelerle devam eder. Diğer bankalarımıza da örnek olsun. Aslında bizim daha ilginç bir çalışmamız var. Tamamlanmadı, önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Esnafımızı, ticari hayatımızı ilgilendiren bir karar olacak.