Evlilik programlarının kapatılmasına sunucularından tepki
ensonhaber.com

2

Numan Kurtulmuş'un evlilik programlarının kaldırılacağını açıklamasının ardından Esra Erol ve Zuhal Topal art arda canlı yayına çıkarak açıklama yaptı.

ESRA EROL: KALDIRIN KURTULAYIM

Sezon sonunda programı bitireceğini söyleyen Erol'un konuşmasında sık sık sesi titredi.

"Kaldırın siz de kurtulun ben de kurtulayım." diye konuşan Erol, adayların para ile tutulduğuna ilişkin iddialara da yanıt verdi; "Benim ağırıma gidiyor benim onurum, vicdanım, şerefim her şeyden daha önemli..."

ZUHAL TOPAL: EN ÇOK EVLİLİK PROGRAMI İZLENİYOR

Zuhal Topal ise bugün 'Duymayan Kalmasın' programına konuk olarak katıldı ve, 2009 yılında evlilik programları sunmaya başladığını belirterek "Daha önce engellilerle ilgili program yaptım kimse izlemedi, en çok şikâyet edilen programlar evlilik programları ne yazık ki en çok izlenenler de evlilik programları. Benim programım RTÜK’ten en az ceza alan programdır. Kaldırılması hiç hoş değil. Ama yetkililerimizin aldığı kararlara saygı duymak zorundayım. Ben sadece sunucuyum eşim de yapımcı değil” dedi.

Topal, "Ben öyle sesimi titretip şöyle yaptım böyle yaptım demeyeceğim" diyerek de Esra Erol'a göndermede göndermede bulundu.

TOPAL, DİZİ VE FİLMLERDE OYNAMAK İSTEDİĞİNİN SİNYALİNİ VERDİ

İşsiz kalmayacağını da söyleyen Topal, "Benim çıkış noktam evlilik programları değil, dizi ve filmler de oynamayı çok özledim" diyerek oyunculuğa geri dönmek istediğinin sinyalini verdi.

Zuhal Topal: En çok evlilik programları izleniyor İZLE

ESRA EROL: 10 YILDIR BU PROGRAMI YAPIYORUM

Canlı yayında konuşan Esra Erol şu ifadeleri kullandı;

“Vallahi efendim, kaldırın bu programları siz de kurtulun, ben de kurtulayım. 10 yıldır ekrandayım 10 yıldır bu programı yapıyorum ve bir yere taşımaya çalıştım. Çok emek verdim, bir çocuğu büyüttüm... Ama son 2 yılda geldiği nokta artık beni hayatımdan, insanlığımdan çıkarttı.

Esra Erol ağlayarak evlilik programını bırakacağını açıkladı İZLE


"BEN ONURSUZ DEĞİLİM"

Ben artık pes ettim. bu kadar söylüyorum. Sezon sonuna kadar Allah'ın izniyle yapıcam, ondan sonra... Ben onursuz bir insan değilim! Ben o haberlerin, o karelerin içerisinde olmak isteyen biri değilim. Benim onurum, benim gururum, benim vicdanım, benim şerefim, yaptığım her şeyden çok daha önemli. Çünkü ben babamdan bunu öğrendim.

Kazanacağım paradan daha da önemli. Ben onursuz bir insan değilim. Benim şerefim, benim onurum her şeyden daha önemli. Ben babamdan böyle öğrendim çünkü. Yok artık! Bir yerlerde çamur varsa o çamur ise size de bulaşıyor. Ben o çamurla yaşayamam.”

Numan Kurtulmuş'tan evlilik programlarıyla ilgili açıklama VİDEO