ABD'de ev sahibinin küllerini burnuna çeken adam öldü

a

53 yaşındaki uyuşturucu bağımlısı hırsızlık yapmak için girdiği evde bulduğu insan küllerini burnundan çekince öldü. Polis raporuna göre Frank Emery bilinci kapalı yüzü koyun yerde yatar halde ev sahibinin külleriyle kaplı şekilde bulundu. Polis, Emery'nin hırsızlık için girdiği evde küllerin bulunduğu vazonun içinde kokain olabileceği düşüncesiyle böyle bir eylemi gerçekleştirmiş olabileceğini tahmin ediyor.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Polisler olay yerine vardığında Emery'nin bilincinin geri geldiğini sonrasında sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldüğü belirtildi. Sorgusu sırasında sürekli kendinden geçen ve gitgide rahatsızlığı artan şahıs hızlıca hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

ABD'de ev sahibinin küllerini burnuna çeken adam öldü

AŞIRI MİKTARDA KÜL SOLUDU

Açıklanan otopsi raporuna göre "solunum durması" sebebiyle öldüğü belirtilen adamın aşırı miktarda kül soluması buna neden oldu. Polisin açıklamalarına göre, Emery'nin kriminal geçmişinde uyuşturucuyla alakalı bir çok suça karıştığı bir kaç kez tutuklandığı açıklandı. Polis ayrıca Emery'nin olay sırasında kuvvetle muhtemel uyuşturucu ve alkol etkisi altında olduğunu kaydetti.

İNSAN KÜLÜNÜ KOKAİN SANDI

Polis sözcüsü Daniel; "Bay Emery hırsızlık amacıyla girdiği rezidansta şöminenin hemen yanında iki küçük kül vazosu bulmuş. Yaklaşık 500 gram kadar bir miktarda insan külünü muhtemelen kokain zannederek burnundan çekmiş. Şüpheli şahsın bu hareketi ilerleyen saatlerde ölümüne sebep olmuş" açıklamada bulundu.

ABD'de ev sahibinin küllerini burnuna çeken adam öldü

BU SEBEPTEN ÖLEN İLK İNSAN

Geçmişte, aralarında Rolling Stones gitaristi Keith Richards'ın da bulunduğu bazı insanlar muhtemelen yanlışlıkla insan külünü burunlarından çekmişti. Lakin Frank Emery bu sebepten ölen ilk insan olarak kayıtlara geçti.